Fiat Stilo 1,8 16v - iskustva i problemi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dmaks
    CBC Početnik
    • 20.02.2009
    • 5
    • Prijedor

Re: Fiat Stilo - iskustva i problemi

Potpuno se slažem sa Robby-jem.
    Imam Stilo 115 JTD MW (2004) već punih 12 mjeseci i nemam problema sa njim. Auto sam platio malo više nego što se inače mogao nabaviti (8700E na cesti). Svi mi letimo za što jeftinijim polovnim vozilom a ne pitamo se zašto je razlika u cijeni između dva ista vozila i do 50%.
    I da znate živ sam se isprepadao čitajući ovaj forum.

Comment

• Dejan_Zvezdara
      CBC Član
      • 04.12.2008
      • 21
      • Beograd

Re:

Originally posted by robby
      Znaci, apsolutno sam prezadovoljan sa autom, ali moram priznati da sam ga i platio lepo u odnosu na primerke koji su bili i po 1000e jeftiniji ali se i spolja i unutra videlo kakva je razlika u stanju auta, a samim tim i mogucim problemima. Mislim da je generalno problem sto iz Italije dolazi gomila krseva koji su presli strasno mnogo km pa bi sa tim i druge firme a ne samo Fiat imale probleme. Znaci, otvarajte sirom oci kad kupujete, po cenu da u startu platite malo vise a da kasnije mirno spavate.Pozdrav svima i prijatna i sigurna voznja!
      To što si napisao je srž svega vezanog za polovne automobile. Malo strpljenja pri kupovini i volja da se plati malo više za bolji primerak na kraju napravi da je razdaljina od raja do pakla 1000 eura. Ja sve vreme pokušavam da sve prijatelje ubedim da daju malo više za auto koji obećava da je u boljem stanju jer nekad tih 1000 eura uštede mogu čoveku da izađu na nos, što može lepo da se vidi kad se čita ovaj forum.

Još me više čudi kad vidim kakve krševe neki uvoznici izlože na placu. Ko bi recimo kupio fiat pandu koji je prešao 280000 km i izgleda kao da je bio svinjac. Ne razumem gde je tu matematika za kupca, makar taj auto koštao 2000 eura, a da stvar bude gora on je na placu 5200.

Ipak, uz malo pažnje i strpljenja može da se kupi pristojan auto za pristojne pare.

Comment

• mikisxy
        CBC Senator
        • 25.09.2008
        • 238
        • beograd

slazem se sa vama u potpunosti samo dodao bih da je pametno i pregledati auto u nekom od servisa pre kupovine

Comment

• Srdjan
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 2416
          • Bajina Basta/Beograd

Koliko si platila taj deo kod Gorana? Kako se sad ponasa auto?
          Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• robby
            CBC Član
            • 13.03.2007
            • 17
            • Sabac
            • A180cdi

Originally posted by dmaks
            Potpuno se slažem sa Robby-jem.
            Imam Stilo 115 JTD MW (2004) već punih 12 mjeseci i nemam problema sa njim. Auto sam platio malo više nego što se inače mogao nabaviti (8700E na cesti). Svi mi letimo za što jeftinijim polovnim vozilom a ne pitamo se zašto je razlika u cijeni između dva ista vozila i do 50%.
            I da znate živ sam se isprepadao čitajući ovaj forum.
            Evo jos jedan dobar primer, pomalo omrazeni stilo karavan JTD 115ks, 2004.god u dynamic opremi prijatelj je platio 7200e plus naravno registracija i servis, ali je auto extra od spoljnjeg stanja, preko opreme do 16"felni i dobrih guma. Kad pogledam toliko je vredeo i pre godinu dana neki tada 2003.god a da bude isto dobar, znaci cena nista znacajno nije pala iako opet ima primeraka istog godista i za ispod 6000e? E onda kupis "macku u dzaku" pa posle ne mozes da se nakupis para za majstore. Nije uvek cena znak i kvaliteta ali ponekad i jeste.

Comment

• misionar
              CBC Početnik
              • 21.12.2008
              • 4
              • Novi Sad

Re: Fiat Stilo 1,8 16v - iskustva i problemi

Imam gotovo identican problem kao i Valentina da li neko moze da mi kaze Goranov telefon ?
              hvala unapred

Comment

• sasa_vu
                CBC Član
                • 21.02.2010
                • 13
                • Beograd

Re: Fiat Stilo 1,8 16v - iskustva i problemi

Goran - 011/2193-543

Comment

• misionar
                  CBC Početnik