Danas sam primetio jedan problem na svojoj Alfi 33 1.5, za koji se nadam da jos nije neki veliki problem, ali posto ne bih ni zeleo da dodje do veceg problema (ako nadam se stvarno vec nije) zeleo bih to da resim dok jos moze.
Naime danas sam na poklopcu od ulja i unutar grla gde se sipa ulje primetio bas dosta bele emulzije sto mi odmah ukazuje da nesto nije u redu sa motorom.
Auto ide sasvim OK i odlicno vuce jedini problem mu je paljenje o cemu sam ranije pisao.
Zbog toga vas pitam sta moze da pude posledica napred navedenog u najboljem a sta u najgorem slucaju i sta je u oba slucajeva neophodno odraditi da se sve sanira do kraja.
Naravno koristilo bi mi i da znam koliko bi to otprilike moglo i da kosta.
Hvala jos jednom na svakoj vrsti pomoci.
Poruku izmenio: Goran
Naime danas sam na poklopcu od ulja i unutar grla gde se sipa ulje primetio bas dosta bele emulzije sto mi odmah ukazuje da nesto nije u redu sa motorom.
Auto ide sasvim OK i odlicno vuce jedini problem mu je paljenje o cemu sam ranije pisao.
Zbog toga vas pitam sta moze da pude posledica napred navedenog u najboljem a sta u najgorem slucaju i sta je u oba slucajeva neophodno odraditi da se sve sanira do kraja.
Naravno koristilo bi mi i da znam koliko bi to otprilike moglo i da kosta.
Hvala jos jednom na svakoj vrsti pomoci.
Poruku izmenio: Goran
Comment