2.4JTD 2000g Alfa 156
Imam veliki problem, naime kad vozim na autoputu sa povecanjem brzine raste mi i temperatura motora! recimo vozio sam ka Novom Sadu i na 140km/h temperatura je bila 100c i oba ventilatora rade u 2-oj brzini kao da ce da prokuva?? sto ne bi smelo jel drugi sluzi za klimu a nju ne palim
vec na 170-180 km/h podeok je bio na 110c i nije se spustao...?!?! pri 200km/h 115c. NAPOMINJEM nisam ga cepao niti izivljavao vec normalan rezim obrtaja i da sam pre mesec dana promenio hladnjak veliki, termostat, creva, antifriz, vodenu pumpu sve u Delti kupljeno i ne moze niko da mi kaze sta se desava?
U gradu je oko 90c i ne prelazi taj podeok SAMO na otvorenom mi sa brzinom raste i temperatura..
konstanto sam vozio sa ne promenjenom brzinom i temperatura se nije spustala, KAZALJKICA NI MAKAC! A po logici bi trabao vetar da ga ohladi ali u mom slucaju vetar izgleda ne vrzi funkciju
Znaci Vetar + Oba Ventilatora u 2-oj brzini obrtanja temperatura je zakucana sve dok ne spustim brzinu na 110-120 km/h gde kazaljka dodje na 90c gde i treba da stoji!
Molim vas da mi date neku ideju sta bi moglo to da bude, ili ako se vec neko susreo sa ovim problemom da mi pomogne da resim VELIKI problem! Jel treba da putujem za Grcku a sa ovakvim problemom nebi zeleo da krenem...
Hvala unapred
Imam veliki problem, naime kad vozim na autoputu sa povecanjem brzine raste mi i temperatura motora! recimo vozio sam ka Novom Sadu i na 140km/h temperatura je bila 100c i oba ventilatora rade u 2-oj brzini kao da ce da prokuva?? sto ne bi smelo jel drugi sluzi za klimu a nju ne palim

Molim vas da mi date neku ideju sta bi moglo to da bude, ili ako se vec neko susreo sa ovim problemom da mi pomogne da resim VELIKI problem! Jel treba da putujem za Grcku a sa ovakvim problemom nebi zeleo da krenem...
Hvala unapred
Comment