neko je nju omlatio bocno, pa je nisu vratili kako treba, sva je u shreh kako kazu, ide kao kucence... ja sam trebao da je gledam prosle godine i poslao sam jednog drugara iz kg da je pogleda pre nego sto dodjem, dakle katastrofa!
ALFA ROMEO 155
Collapse
X
-
Originally posted by mareksto bre sta joj fali na slikama ne izgleda loshe motor se utegne i voziiiii
Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
-
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
-
Na samom pocetku stoje jedan kraj drugog 155, 190 i BMW, to je ono o cemu sam pricao, Alfa i najvisa i najuza (citaj najlepsa i najskladnija) a i dalje bez premca u lezanju!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Bas mi je bilo cudno sto u Q4 nisu stavljali "najjaci" 2.5 V6 koji su stavljali u FWD 155, dok nisam pogledao da je taj motor za celih 25 ks slabiji od 2.0 turbo, a pritom samo 12v!
Hmmm, glupo...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Bojane, chisto za info: 155 2.5 V6 Ti je u originalu 2.5 V6 sa pogonom na sva chetiri tochka. To je upravo automobil koji je kidao sve redom devedesetih.
Inache, 155 2.5 V6 Ti Zagato je izashla u maloj seriji za smrtnike (obichne kupce) chisto da stekne homologaciju zbog zadnjeg spojlera i proshirenja karoserije, to je inache bila osnova za ovaj model koji sam zakachio... Vishe o tome zna ministar za informisanje; starac vujadin.
Comment
-
-
Upravo, jer na 'obicnim' 2.5 V6 ne stoji 'ti', to je bila izvedba za trke!"Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
Comment
-
-
Eeeh, Frish da su srecnija vremena...
Tokyo75v6: Shta je tebi b'ate, ujela te zmija sa ove 155-ice izgleda?
Comment
-
-
@Killaz
Pa jesi ti video kako to izgleda samo ispod haube,pa tu je radila matematika samo tako, cevasta sasija itd pa to je toliko daleko od standard auta da nema sta da se diskutuje,ne samo 155 ako moze tako da se na zove nego i svaki slican auto tako spreman ONLY FOR RACE!
Naziv za tako nesto je bolid!
Comment
-
Comment