moze li neko da mi kaze razliku u rarakteristikama izmedju -Narrow- i -Wide- posto me zanima. hvala i ako neko ima slike lepo sradjenih 155-ica neka mi posalje na zmaj84@gmail.com bio bih mu zahvalan. pozdrav za sve ljubitelje alfe
Sto se tice pitanja za 155-cu ako malo procesljas starije postove naci ces i lepe slike ali i objasnjenje o wide 155-cama. Ako te bas zanima sve u detalje pitaj dekideki-ja.
nasao sam je neke slike,ali ako neko ima neka posalje jer nije mozda stavio. sto se tice razlika izmedju Narrow i Wide zanima me da li ima jos nesto osim sitnih vizuelnih razlika. pozdrav
Zmaje,procesljaj malo detaljnije ovu temu,posebno stranu 3 .Osim razlike u "krilima",Wide 155 ima skracen hod letve volana(samo 2,1 okretaj) dok je kod Narrow 3 "kruga".Drugi su dezeni tkanina unutrasnjosti kod Wide,izmenjene nijanse boja karoserije,malo drugaciji oblik volana a takodje u novom (Wide) tipu je standardna oprema "Alfa key code" tj. kodirani kljuc za paljenje.Sve ostalo bi trebalo da je isto na oba tipa.Nacelno,u Narrow(ili Slim,kako god) isli su 8V benzinci,u Wide 16V.Zanimljivost su modeli proizvedeni od juna 95. do juna 96.,tj. nova karoserija i stari 8V motori.Sto se tice ostalih motora,nisam 100% siguran od kada je koji "ishao" pa da ne .
155 volim, jako mi je lep auto, kao i 156, 147 i recimo sprint.. Ostale me ne zanimaju.. A volem brze aute, italijane i nemacke.. Tako da ono ... Ni alfa nije iskljucena, samo sto bi uvek pre uzeo bmw.. Sta cu ljakse...
kazu da su najrealnije slike kad vas uhvate "na kvarno", da ne znate da ste uslikani...
(ova 155 nije moja. slika je okinuta pre otpr. godinu dana, sa prozora u Pozeskoj ulici. ja sam je video s istog tog prozora i sishao bez jakne da je pogledam izbliza. na slici izgleda mnogo lepse. inace je odrzavana, ali malo aljkavo za moje standarde... primetite mene sa 15 kg manje nego inace...)
Comment