e ajd neko mi neko molim vas ko ima 145 premeri sediste, na sedalnom delu i na naslonu... najsire tacke... ocu da menjam sedista u yugu, a bio sam zadovoljan udobnoscu sedista u 146, a kontam da je to isto.... cisto da proverim oce moci da stane....
Alfa Romeo 145/6
Collapse
X
-
znaci mi nesto.... samo da mi je znati kako su ti optimisti zamislili da se seda na zadnju klupu u tom autu.... osim ako nije neka racing varijanta.... ima li neko predstavu o kom iznosu je rec za dva sedista... al da se preklapaju obavezno...
Comment
-
-
-
evo kako prolazi prosecan ne poznavalac!!!
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=36161
'98god
LOLnikad ne vozim brzo, dok me ne pretekne Skoda Octavia karavan 1,9TDI
Comment
-
-
e bas tako, od 97god leptiri za grejanje su kruznog oblika. sto dalje implicira da je auto pdmladjen bar 2god. to opet povlaci pitanje kilometraze i tako.
ne planiram kupovinu, samo sam hteo da skrenem paznju potencijalnim kupcima da godiste nije tacno. te ako se neko resi da kupuje, shodno tome koriguje cenu.
p.s. vidjao sam jos nelogicnosti po oglasima, ali ne bih da guram nos gde mu nije mesto.nikad ne vozim brzo, dok me ne pretekne Skoda Octavia karavan 1,9TDI
Comment
-
-
E sad se ti varas.
Verovatno je kod preregistracije/carinjenja namenski snaga skinuta za 2 kW da bi se uslo u nizi poreski razred kod produzenja registracije (66-74kW,74-84kW).Motor 1.6 T.S. 8V nije postojao nikada,koliko ja znam.Ili je prosta greska kod kuckanja oglasa.
Kakogod,ne bih otpisivao ovaj primerak pre ikakvog kontakta sa vlasnikom(i autom) ... cena ipak nije fixna a ocuvane Alfe na prodaji su retke.
Comment
-
Comment