Ja sam zamijenio filtere,kaiseve,spaner,crijeva za dovod goriva(bilo malo prslo) i ulje.
Alfa Romeo 145/6
Collapse
X
-
-
Ne gasi mi se Airbag lampica!!!
Sta moze da bude razlog?!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Vozish opasno?
Verovatno ti treba jedna dijagnostika i brisanje greshke.
Comment
-
-
Pronasao sam nekog lika iz oglasa koji radi dijagnostiku za 800 dinara, hmmm da nije neki prevarant?!
063/356-156In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Nije mi dugo naravno, ne nameravam da ga spucam u zid do tada, tako da cu sacekati!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Čisto da se zna. Danas mi pod ruku došo jedan Magelan eXplorist 600 GPS i nisam odoleo da ne izađem na auto put posle posla i vidim koliko laže brzinomer. Alfa je 145 sa 1.4TS motorom i fabričkim 185/60 14 gumama. Nisam mogao da verujem kad sam video da se brzine poklapaju u +-1km!!! Za nepoverovati je da ovo motorče ladno ide 180 sa 6000rpm, a na oko 6400 ladno 190! Može još malo ali nisam smeo!Razlika na toj brzini je +2km. Dotle je stvarno precizno, mada ni ovo odstupanje nije ništa. Izgleda da je istina ono što ljudi kažu da Alfa ide koliko piše, nema prevare.Do not underestimate the power of the Dark Side
Comment
-
-
To sam i ja mogao da ti kazem, prvih nedelju dana mog posedovanja ovog auta sam platio 8000 dinara ukupno za kazne! Ali nisam ludovao, neeee samo sam dva puta prekoracio dozvoljenu brzinu od 50 za 11 i 14 km/h, a ostalih dva puta su mi "oprostili" i uzeli samo po hiljadu kao za pojas! Srecom imamo nezne i osecajne policajce!
A druga stvar... Nikada nisam voleo auto sa zadnjom vucom, ono kao traktor i to... Dok eto danas nisam isao u nazad i slucajno mi palo na pamet da dodam gas...
Pa nema reci za opisati, skoro pa k'o Miloseva cica!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Sluzi li mi ovaj zadnji spojler necemu, ili je tu samo radi ukrasa?!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Ma stoji vrhunski, nego sam se sinoc malo jurcao okolo i pri velkim brzinama mi se auto lepi za put strasno, znaci od 180-210 km/h!
A mozda i tripujem!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
ne tripujes, auto odlicno pokazuje vozne karakteristike i na vecim brzinama... levo desno bez ikakvog zanosenja, jednostavno takav je trap upravljac i ogibljenje...
p.s. montirao sam opruge kod mene, auto je tvrd kao kamen, jos bolji rezultati na zavojima...
Comment
-
-
U pravu je Laki bio, bezi nos pomalo!
Nisam u startu to primetio jer sam pre toga u par krivina uleteo malo ostrije da vidim koliko ce da zanosi, ali to je bilo bez gasa u izvlacenju i tu malo gume pustaju put, velikim delom ravnomerno u stranu, ali malo vise zadnji kraj!
Na istim tim mestima sa dodavanju gasa nos bezi napred po inerciji! Moramo da uporedimo sada kad si stavio te opruge, ali opet nije isto kod tebe su 16 a kod mene 15, uze su mi gume i visi je profil!
Uglavnom se zale da 146 ima tu manu da joj nos pomalo bezi, dok na 147 to nije slucaj, pravili su test!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
Comment