Originally posted by bojanTI
Alfa Romeo 145/6
Collapse
X
-
Pa sta cu, to mi je bila najbliza bela pozadina!
Nego kupio sam ulje, Selenia 20k ali ne ono u zlatnoj kantici, nego u crvenoj i ima Alfa Romeo logo na njoj, rekli su mi da je to bas za Alfu, mislim da je oko 700 dinara litar, skuplje je malo!
Evo to je ovo na slici:

E sad jesam li uzeo dobro, ili da idem da menjam?!
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Menjaj pod hitno...to je samo za plave Alfe 145 sa motorom 1.6 TS, godista maj `98, sa radkapnama (nikako ne sme na one sa felnama) i ako su presli izmedju 70 i 85000km
...ako se sipa u neku drugu - katastrofa
za tvoju treba da ima hologramsko TI sa unutrasnje strane cepa, a to ne mozes da vidis dok ne otvoris...a onda ne mozes da vratis
Comment
-
-
-
Polako, polako...
Ko se zadnji smeje, najzadnji se smeje!
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Pa kako nemas, ja imam i spojler i brisac!
Istina kad podignem brisac uspravno on malo zagrebe spojler, ali vrlo malo... Italijani...
Comment
-
-
Pa da, evo pre pola sata sam video jednu bez spojlera i brisaca!
Mozda je u zavisnosti od godista...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
S obzirom na to da su Miloseve eibach opruge bile krace za 7 cm od stock a auto je nizi za samo 3 cm, znaci da su one i mnogo tvrdje!
E sad ako je opruga samo skracena onda ti je auto samo nizi a nije tvrdji, verovatno postoji velika sansa da na vecim nagibima kaci tocak unutra ili na lezecim...
Ne znam kako bi se ponasale da su sabijene, pretpostavljam da je to bolja varijanta i onda bi i one malo bile tvrdje... Ili ne bi...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-

Comment