Alfa Romeo 145/6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • acasmc@200sx
    CBC Senator
    • 30.01.2007
    • 282
    • Mladenovac
    • BMW F31 320d

e kako? "ckaricki radnicki", sad se kao pravis nevin. ja licno znam bar 5 auta, kojima su precukani brojevi motora!

treba ti dobar elektricar da presadis te motore, a i amortizeri i opruge se razlikuju, mislim i kocnice. ima tu lepo posla. sigurno jos jedno 500eur investicije, preko motora.

i onda je do jaja, vozis 2.0, a placas 1.4. obmanjujes drzavu i placas manju ekolosku taksu nego sto zagadjujes.
    nikad ne vozim brzo, dok me ne pretekne Skoda Octavia karavan 1,9TDI

Comment

• bojanTI
      CBC Senator XXL
      • 04.01.2006
      • 870
      • Pancevo

Motori su isti, razlikuje se samo hod klipa, spolja nema nikakve razlike! Za to prekucavanje ne znam, ali znam da to povlaci krivicnu odgovornost, ne bih to radio!
      Sa druge strane opruge i amortizeri, letva, diskovi, sve to moras da isprebacijes, ali nije to tako strasno!

Previse komplikovano! Treba traziti ovde, ne znam sta fali ovoj iz Kikinde, ako je neko u blizini mogao bi da je pogleda!
      In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• luci
        CBC Senator XXL
        • 13.03.2006
        • 1103
        • odzaci

videcemo, mene je u principu zanimalo kakva je situacija sa tim sto mene zanima, kad vidim sa kojom lovom tacno raspolazem znacu tacnije sta da gledam... 145 mi je svakako uzi izbor.... a kad je ako bog da pazarim videcu sta mi je ciniti

Comment

• Flavio
          CBC Senator XXL
          • 13.06.2006
          • 1926
          • 012 Centar
          • KaraWagon 1.4T.Spark

Originally posted by luci
          ova bela mi je sumnjiva
          ne iygleda mi dobro....
          Ova se prodaje dobrih 100 godina.Valjda je sada 4.put na oglasu.Ako se dobro secam,bila je prvo 4.800(krajem leta '06.),pa 4.600 pa 4.200,kad smo se @ercegov i ja raspitivali kod vlasnika u februaru ove godine.Tad nije hteo da spusti ispod 4 soma.Bila je prica da je relativno solidna i da ima (neku) servisnu istoriju.Bilo nam daleko da se cimamo cak u Beocin tada.

LM,sto se tice izbora motora,Dart Nihilus je prilicno realan mada bi' i pored toga ja (opet) uzeo jacu masinu.1.4 ide jako lepo za svoju velicinu a 2.0 razbija !Nisam probao al' ako bi naisao na neku pristojnu 1.6 ili 1.8 verujem da se ne bi zeznuo .Tnx to Vexon & Nikola malo ali dovoljno sam poterao i 1.6 Box pa mogu reci da je i to sasvim zadovoljavajuca opcija,mada za nekoga ko je vec vozio 1.8 16V ... mozda da ipak sacekas neku QV (kad je bal ...)

Comment

• srdjan_p
            CBC Senator XXL
            • 01.12.2004
            • 1915
            • ZR

Morao sam da slikam kad sam video sta sam napravio...Isprozivao me komsija nesto pre neki dan...
            A ja je opicio po gasu i jos je bila na plinu...

Comment

• luci
              CBC Senator XXL
              • 13.03.2006
              • 1103
              • odzaci

fino...

a moja 146 nikad nije ostavljala trag

Comment

• srdjan_p
                CBC Senator XXL
                • 01.12.2004
                • 1915
                • ZR

Jos je ovo na plin, na benzinu stvarno mora da se pazi kad hocu da krenem malo jace da nebi bilo dima
                ****n ovaj 16v boxer, ako krenem malim gasom spora je a ako ga sasijem onda burnout...

Comment

• spanjeli
                  CBC Senator XXL
                  • 17.09.2005
                  • 532
                  • Nis

Interesantno ali ni moja ne ostavlja tragove.............................duze od 15m
                  Originally posted by Sheta_Junior
                  Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• acasmc@200sx
                    CBC Senator
                    • 30.01.2007
                    • 282
                    • Mladenovac
                    • BMW F31 320d

Originally posted by luci
                    fino...

a moja 146 nikad nije ostavljala trag
                    moja na plinu ne verujem da moze da potpise, bez pomoci kvacila i jedno 5000rpm, cenim da je to zbog "shit" plina! na benzinu je to totalno drugaciji auto, samo se strpis u prvoj do 6000-6500rpm, onda i druga ne padne ispod 4000rpm, a odatle vuce, vuce , bolje nego sto bi ocekivao!

jos me pre neko vece smara lik sa Astrom F, zalepio se covek od pozadi, maglenke ovo-ono i ubi Boga! pustim ga lepo da pretekne, pogledam 1.8. e onda uhvatim ja njega da smaram i pustim ga da se lozi do 140km/h. dam levi migavac, izvucem cetvrtom do 6500rpm, presaltam u petu i gledam kako mu se svetla gube iza mene! hehe, voznja Alfe je bukvalno "never ending fun"!

mogu misliti kako samo ide 2.0TS
                    nikad ne vozim brzo, dok me ne pretekne Skoda Octavia karavan 1,9TDI

Comment

• srdjan_p
                      CBC Senator XXL
                      • 01.12.2004
                      • 1915
                      • ZR

Ma ****no to kad duze vreme vozim na plindzi pa prebacim na benzin pa sasijem gas ko lud...
                      Ja pre neko vece isao iz BG-a i sad ulazim u Zrenjanin i na prvom semaforu pored mene u traku za desno stade neki lik sa nekim VW-om TDI ili tako nesto, uglavnom pravi onaj pacijent, a moja Alfa blatnjava prljava ne lici ni na sta pa se upeco baja...I sad snimam ja njega da oce da uskoci ispred mene a je nesto nervozan pa mislim u sebi "e neces nema sanse" i prebacim na benzin i kad se pripalilo zuto istog trenutka baja krece a ja pun gas prva i wruuuuummmmmm 7000rpm, preslajfujem celu raskrsnicu a lik ostade u cudu iza mene i na sledecem semaforu nesto mlatara rukama nista mu nijie jasno i vice "sta ti je to???" A ja reko "jebiga nisam hteo sama je podivljala"

Comment

• Nigy
                        CBC Senator XXL
                        • 13.04.2006
                        • 921
                        • BGD

Originally posted by Jovana
                        Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)

Comment

• bojanTI
                          CBC Senator XXL
                          • 04.01.2006
                          • 870
                          • Pancevo

Srdjane obecaj mi da ces me provozati cim dodjem u Zrenjanin sledeci put!!! Znaci taj 1.7 boxer mi je takav merak, ne mogu da ti opisem!

Sto se tice tog slajfovanja, pa na 2.0 to malo teze ide jer je menjac dugacaaaaaak, Milos mi nije verovao, kaze ako on moze sa 1.4 onda moze i moja 2.0 u drugoj da slajfuje, a ne da ne moze nego je to druga galaksija, sto je i sam video kad je probao! Iskida mi auto baraba jedna...

Inace meni na plinu auto radi jako dobro, oseca se ta razlika malo u visini na 5-6 k, ali jbg to mu je to, drugacije gorivo, ali... Kad prebacim na benzin (naravno nenamerno, kad mi nestane plina) ne mogu da se nacudim, totalno drugi auto, mnooogo znace tih desetak procenata razlike, prosto da ne verujes! I dalje je tesko da proslajfuje, ali ipak sve do 7k u prvoj klizaj po malo, poskakuje, iako krenem normalno
                          , loood auto!
                          To je tih deset konja na 1.8 koji se ipak osete, jednostavno i manje je obrtnog momenta, sve to ima veze valjda...

@luci pogledaj ovu crvenu Ti iz oglasa ovde, Majstor Bob-ovu...
                          In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• srdjan_p
                            CBC Senator XXL
                            • 01.12.2004
                            • 1915
                            • ZR

Nemas frke za voznju, obecavam!

Comment

• luci
                              CBC Senator XXL
                              • 13.03.2006
                              • 1103
                              • odzaci

video sam majtorski auto, dopada mi se ali mi nazalost sad to nije aktuelno, tek na prolece, sad se raspitujem da vidim sta da gledam i kolike su okvirno cene....

Comment

• bojanTI
                                CBC Senator XXL
                                • 04.01.2006
                                • 870
                                • Pancevo

Znas kako... Teeesko se nalazi dobra Alfa kod nas, pa ako ti se dopala crvena Ti onda grebi i rukama i nogama da je uzmes jer ko zna kad ces naleteti posle na dobar primerak...
                                Tako bi ja uradio...

Comment

Working...
                                X