Alfa Romeo 145/6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Flavio
    CBC Senator XXL
    • 13.06.2006
    • 1926
    • 012 Centar
    • KaraWagon 1.4T.Spark

Ja probao.Cakce bas kako kaze Vucko.E sad,koji cakce ... nisam spustio tablu sa osiguracima jer sam umislio da moram skidati (opet) oplatu do volana .A ne mora .
    A kisa sipa li sipa ceo dan (pa da pogledam) .
    Originally posted by spanjeli
    A kako si probao da li oni greju kad je temp bila bas visoka ovih dana,nisi valjda stavio ruku da osetis toplinu
    Pa svetli lampica kad je ukljuceno ; ako ne svetli ... .

Comment

• Vucko_Alfista
      CBC Senator
      • 04.04.2008
      • 219
      • Niš
      • Alfa 166

Stavi ruku preko cele table,mislim koliko da dodirujes svaki relej i ukljuci ostalo ces osetiti...

Comment

• Vucko_Alfista
        CBC Senator
        • 04.04.2008
        • 219
        • Niš
        • Alfa 166

Mislio sam na ovaj relej:

E sad nesto mi nije jasno,na tabli sa osiguracima postoji osigurac a za njega pise nesto service?Za sta on sluzi?

Comment

• alf
          CBC Veteran
          • 26.01.2007
          • 156
          • Marinkova bara

spanjeli

Jednostavno sam proveravao niti zadnjeg grejaca,da li sve rade(jbg malo sam bio dokon ),vidim odnosno cujem sve rade.Prebacim onda unimer na DC napon,da izmerim i napon na svim nitima grejaca,kad ono nista .Malo je cudno,ali nisam uopste koristio grejace retrovizora i zadnjeg stakla, jer mi je auto i kod kuce i na poslu uvek u garazi.

Vucko_Alfista

Jbt, pa kod mene na tom mestu nema nista !I to nije onaj mali relej sa 6 cinceva kakav imam rezervni,nego neki ozbiljniji .
          idem sutra takav da kupim i ubodem,pa neka se i zapali ako hoce...

Comment

• Vucko_Alfista
            CBC Senator
            • 04.04.2008
            • 219
            • Niš
            • Alfa 166

Cetiri pina samo je od 30A!

Comment

• spanjeli
              CBC Senator XXL
              • 17.09.2005
              • 532
              • Nis

Bre nemoj me zbunjujete vise jel tebi radilo to nekad ranije,mislim ono da ga ukljucis i vidis kako se staklo odmagljuje? Ako nije,kupi taj relej i ubaci ga i resen problem,samo ne bi trebala da ti se pali lampica ako uopste nemas relej...ovo je sve tako konfuzno...
              Originally posted by Sheta_Junior
              Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• Vucko_Alfista
                CBC Senator
                • 04.04.2008
                • 219
                • Niš
                • Alfa 166

Veruj mi treba!.....konfuzno

Comment

• alf
                  CBC Veteran
                  • 26.01.2007
                  • 156
                  • Marinkova bara

Eeej radi .Kupio relej ubo i sada cakce i greje.Jbg da nisam video sliku , ku..c bi resio problem,puno hvala na pomoci .Nisam ni pretpostavljao da je neko skinuo relej i nije ga vratio .
                  Opusti se bre Spanjeli

Comment

• bojanTI
                    CBC Senator XXL
                    • 04.01.2006
                    • 870
                    • Pancevo

Kupio sam oba lezaja za prednje tockove, gde mogu to brzo i pedantno da zamenim i za neki normalan novac?!
                    In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• spanjeli
                      CBC Senator XXL
                      • 17.09.2005
                      • 532
                      • Nis

Originally posted by alf
                      Eeej radi .Kupio relej ubo i sada cakce i greje.Jbg da nisam video sliku , ku..c bi resio problem,puno hvala na pomoci .Nisam ni pretpostavljao da je neko skinuo relej i nije ga vratio .
                      Opusti se bre Spanjeli
                      Nista od toga se ne bi dogodilo da je Pera otiso pravo u prodavnicu i kupio relej...

@Bojan TI

Ja sam to uradio bukvalno za 45min oba,em sam uzivao u poslu,em znam da sam ga odradio kako treba,od alata ti je potrebno sledece: kljuc za tockove(naravno),imbus kljuc valjda 12 i gedora ili okasti kljuc 23...
                      Ako te interesuju detalji sta kako,kazi pa da napisem...

Inace majstori su mi trazili 30e ...ponekad stvarno razmisljam da otvorim automehanicarsku radnju...
                      Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• bojanTI
                        CBC Senator XXL
                        • 04.01.2006
                        • 870
                        • Pancevo

Cekaj malo, a alat za skidanje lezaja?!
                        In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• spanjeli
                          CBC Senator XXL
                          • 17.09.2005
                          • 532
                          • Nis

Ne znam da li pricamo o istom automobilu,mozda je na ovoj mojoj posle 99 nesto tu promenjeno ali se skida cela ta glavcina koja na sebi ima kao neki magnet koji sluzi za ABS,jednostavno skines staru rukama,stavis novu,krenes da vracas sve ostalo,disk,celjusti...

Comment

• bojanTI
                            CBC Senator XXL
                            • 04.01.2006
                            • 870
                            • Pancevo

A ne, to je rukavac u koji ide lezaj, ne menja se ceo, zapravo ceo i nema da se kupi...
                            Mislis na onaj deo koji se vezuje za amortizer i sponu?!

Comment

• spanjeli
                              CBC Senator XXL
                              • 17.09.2005
                              • 532
                              • Nis

E koji sam ja kreten,tek sad vidim ovo
                              Kupio sam oba lezaja za prednje tockove
                              Ja bio ubedjen da su u pitanju zadnji,cela moja prica se odnosi na njih ali sta moze da bude drugacije i sa ovima napred...

Comment

• bojanTI
                                CBC Senator XXL
                                • 04.01.2006
                                • 870
                                • Pancevo

Ne znam da li nazad idu kompletne glavcine, ali napred ide samo lezaj i mora da se vadi iz rukavca, a za to treba alat koji nemam... =]

Comment

Working...
                                X