POMOZITE OKO ALFE 145
Collapse
X
-
Info o ceni kablova zbog onih koji ne prate CBC temu:
http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... 239#198239
cena kablova NGK je 84eu komplet....dakle nije ni preterano skupo s obzirom da ih ima duplo
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Bio sam danas u NS kod DORE i covek je stvarno veliki majstor sve mi je u detalje objasnio prvi put da odem od majstora sa svim odgovorima.E sad samo da ubedim moje da mi daju pare za sekvencijonalni plin(ne verujem da ce pristati)znaci izgeda vadim to djubre od plina sto su mi ovi suboticani(EUROGAS) ugradili.Ma makar cu onda voziti kola ko covek bez pucanja i detonacija,malo dam jace gas u centru svi zalezu ko da je bombardovanje kako puca auto,jedno leto sam teo da preteknem drugare kolima, njima bili spusteni prozori na autu, kad sam dao gas da ih preteknem taman kad sam bio u suprotnoj traci sa njima ono cudo puklo svi su se posrali zamalo nisu sleteli s puta.
ps.DORA HVALA PUNO
Comment
-
-
Cekaj, cekaj, necu da se pravim pametan, ako ti je Dora rekao da treba sekvent kod tebe onda je to milion posto tako, ali me interesuje zasto, jer moja je '97. nemam sekvent i sve radi savrseno! (pu, pu)In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
bojane, pozdrav!
nadji vremena molim te, procitaj najvaznije delove Autogas rubrike CB foruma, nije preobimno a stvari ce ti mnogo biti jasnije sto se gasa tice. NHF, prijatelju...samo mi zao da postavljas najosnovnija pitanja o gasu.
pozdrav!
P.S. procitaj Dorine i IvanT-ove lepljive poruke. vrlo su duhovite i zabavne a u njima je ubaceno 90% cinjenica o svim gasnim uredjajima..
Comment
-
Comment