Jos jedan novopeceni Alfista :shy:

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • RS-6
    CBC Senator XXL
    • 24.07.2005
    • 581
    • Montenegro-Bar
    • 2x AR I BMW 330XI

Alfa je prelijepa.Moras postavit jos koju sliku,ali obavezno.

http://www.youtube.com/watch?v=YCIIW...&feature=feedu YAMAHA

Comment

• E_K_V
      CBC Senator
      • 09.05.2005
      • 220
      • Podgorica

e ja ocekujem onu voznju danas sto mi je obecana a moram ti extreme reci da me dlaka drzi da odem da uzmem onu 1.8ts sa placa autotrend...ako je da za 4500 da je uzmem odmah....
      FERRARI THE ULTIMATE DREAM MACHINE

there is nothing like ferrari.georgeus design and precision performance are the hallmarks of Enzo Ferrari`s automobiles....

Comment

• GT
        CBC Senator XXL
        • 01.12.2006
        • 337
        • Beograd

Voziti Alfu uopste je posebna stvar, ali voziti je u Crnoj Gori je mnogo dobar osecaj!
        Znaci milion placeva i sve sami Vageni i ostale Svabe! Mnogo hrabrosti ti je trebalo da posle Audija uzmes Alfu! Nisi nikako pogresio sa JTD, ali opet nije trebalo da otpises tako lako TS!

Svaka cast i sve sto uz to ide!
        "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

Svjestan nisi kakvo je to zadovoljstvo, josh kad ti kazu ono Alfa , a ti axa bubazhavbo jedna!)

Comment

• E_K_V
            CBC Senator
            • 09.05.2005
            • 220
            • Podgorica

evo slike mada malo bezvezne ove sa autotrenda....full oprema....extreme kaze da je zvek....ima i crnu kozu

there is nothing like ferrari.georgeus design and precision performance are the hallmarks of Enzo Ferrari`s automobiles....

Comment

• RS-6
              CBC Senator XXL
              • 24.07.2005
              • 581
              • Montenegro-Bar
              • 2x AR I BMW 330XI

Ova lijepo izgleda.

http://www.youtube.com/watch?v=YCIIW...&feature=feedu YAMAHA

Comment

• brzi_pas
                CBC Senator
                • 25.08.2005
                • 272
                • Podgorica

Vec sam ti cestitao na kupovini Alfe,
                Kod Fandja u toloshe na servis (najjeftiniji a i najbolji) i on moze da ti donese djelove iz ITA.
                U sawal imaju 2.5 V6 (za 4500)ali tvoja je 3puta ljepsha...
                A crna u auto-trend je po meni neshto najljepshe sto je dolazilo na "nashe" placeve (oni crveni satovi i carbin unutra su perverzni)izuzimajuci tvoju jtd... (mada na nju "telefonke" 17" da se stave...)
                http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
                Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6

Comment

• E_K_V
                  CBC Senator
                  • 09.05.2005
                  • 220
                  • Podgorica

nego kad se vec ovdje dohvatismo kupovine...ja sam se nameracio na ovu drugu..ona je 1.8 TS 1998g, full..ima i crnu kozu unutra...a cak su i oni instrumenti drugaciji nego na bilo koju drugu koju sam gledao znaci instrument tabla nije ni bijela ni siva nego crna sa crvenim brojevima...
                  znaci li sto ovo poznavaocima opreme alfe je li ovo standardno ili ovo spada u neki mozda sportski paket opreme i sl?

Comment

• E_K_V
                    CBC Senator
                    • 09.05.2005
                    • 220
                    • Podgorica

Originally posted by brzi_pas
                    A crna u auto-trend je po meni neshto najljepshe sto je dolazilo na "nashe" placeve (oni crveni satovi i carbin unutra su perverzni)

pomamices me da cu je sjutra kupit aaa muke a htio sam da pobjegnem od benzinca zato sam se i nameracio da kupim auto sad....jer mi je ovoga moga 406 preko glave bilo sa gorivom

a extreme mi je rekao da je ova u perfektnom stanju...znaci da joj nista ali bas nista ne hvali...a ja sam je do sad samo onako spolja gledao i kroz prozor

Comment

• brzi_pas
                      CBC Senator
                      • 25.08.2005
                      • 272
                      • Podgorica

samo cu ti rec, kad si moga pezoa vozit na benzit alfu MORASH!

A oprema jes cudna, ja neznam koji je paket opreme, samo znam da ima one "suknjice" malo drugaciji prednji branik i da je unutrashnjost kao sto sam gore opisao, josh mi se cini da je malo spustenija od "obicnih" i vidio si da su joj tockovi 16".

Comment

• E_K_V
                        CBC Senator
                        • 09.05.2005
                        • 220
                        • Podgorica

oprema totalno cudna....a felme nisam ni vidio da su 16 tj nisam ni obratio paznju e pa super kad dodje vrijeme za gume ima da me klepi po novcaniku dobro
                        ako je sjutra ne uzmem onda nista od svega vjerovatno makar sto se nje tice

Comment

• brzi_pas
                          CBC Senator
                          • 25.08.2005
                          • 272
                          • Podgorica

Sjutra je kisha, neznam oli moc dobro da je "ispregledash"
                          U svakom slucaju, ja da ti unaprujed cestitam!

Comment

• E_K_V
                            CBC Senator
                            • 09.05.2005
                            • 220
                            • Podgorica

xaxa imam samo jedan problem...otac mi je problem posto je vidio da sam se dobro zaletio sad oce nekako da me natjera da sacekam kako znam i umijem da mozda iskoci nesto sto sam trazio od pocetka tj neka 1.9 jtd

ali sad je najveci problem sto ne mogu da je nadjem..2.4jtd nebih da uzimam...cijene ovih 2.4jtd su uglavnom preko 6300...1.9 vjerovatno i skuplja....eto kad je extreme nasao tu njegovu za 5ipo ali tu ima jos prevod da plati u startu...i kad malo bolje pogledam sve to mi se nikako ne uklapa u moju kalkulaciju...a sto se tice benzinaca oni su vec druga prica a mislim da bih posle ljete opet mogao da razmisljam o ugradnji plina...do tada nista jer imam jos nekih troskova

Comment

• BRABUS
                              CBC Senator XXL
                              • 15.10.2004
                              • 2399
                              • London

Znas kako E_K_V - ti najbolje znas koliko km prelazis godisnje i koliko ces da prelazis u narednom periodu, tako da prema tome trebao da se odredis da li ti odgovara dizel ili benzinac. Ako je razlika skoro 2000, kako si pomenuo, tih 2000 evra na gorivo nebi mogao da ustedis sa dizelom mnooogo dugo vremena. Stavi na papir, prosta kalkulacija

Comment

• E_K_V
                                CBC Senator
                                • 09.05.2005
                                • 220
                                • Podgorica

o tome se i radi brabus...ja mozda prelazim nekih 1000km mjesecno..neka bude tako....nekad i mnogo vise ali neka to bude 1000...e sad ovdje se 1.9jtd skoro i ne moze naci i sad ako mi naleti neka to ce vjerovatno biti neka koje se neko otarasio da nebi radio servis motora..a koliko znam servis dizel motora je mnogo skuplji nego li benzinca...zar ne? ja se sada mislim da uzmem benzinca, a ko zna ovi moji bi vjerovatno posle prodali pezoa da uzmu nekog dizela pa eto mozda bih mogao da se grebem a posle ljeta sam mislio da stavim plin....

Comment

Working...
                                X