nego da vas pitam....ima li jos koga da mu se ne svidja ona imiticaja drva u unutrasnjosti u alfe??? pa povrh svega jos i volan i rucica menjaca..meni je ono uzasno...a kako stvari stoje sobzirom da ih je vecina koje sam vidio bas sa takvom unutrasnjoscu bice da mene takva jedna zapane
Jos jedan novopeceni Alfista :shy:
Collapse
X
-
Ne postoji filter za benzin. Ima sito koje je deo pumpe za benzin - u principu bezveze sistem, ali sta ces.... Ne menja se, ne cisti se (moze teoretski da se vadi sito, ali pre ce se sj...ti pumpa na taj nacin). Onaj ko vodi bas racuna promeni po automatizmu celu pumpu na oko 80000km kad aje veliki servis jer otprilke je toliki rok trajanja tog sita.
Ako i postoji filter to je nesto dodatno i nije deo regularni deo Alfe.
Comment
-
-
subjektivno, meni isto bilo bljak u pocetku. ali sad? ne postoji drugi enterijer!
mooozda narandasto drvo i sve crno, koza. ali ne verujem...
pozdrav
P.S. objektivno? da ne nabrajam velike Alfiste iz kluba koji su balili kad su ovo videli uzivo...tek mi je tad doslo iz du... u glavu sta valja. prava Alfa!
.
Comment
-
-
Originally posted by eXtremeOriginally posted by RS-6Neka je srecna.Koliko sam cuo imao si jednu V6 na auto placu SAWAL u PG.
A SAWAL, dezinformacija...ima samo jedna 1.6TS mis siva u SAWALU..., prava autina za mene, kakve su im cijene dolje i koje motore preporucujete a da su umjereni za dzep i odrzavanje..poz svima
Comment
-
-
ne znam da li je ova prodata
ja ne bih dalje trazio....
Comment
-
-
dobra je ova siva a nije ni skupa, ali nemam ja te pare..ne znam kakve li su benzinjare i kolko su, uzeo bih mozda i neku blago havarisanu pa bih je sredio, a i ti znas, extreme, nisam ja nikad turbo dizela vozio - saltao bih ga sve u blokadu
..najvise bi me interesovala kubikaza 2.0 do max 2.5 i ugradio bih sequent plin..brzo bih ga otplatio...
..nego, jesu li izdrzljive ove 166ice za ove nase rupe, kratere i nevidljive `cucece policajce` da ne bude
Comment
-
-
Ma kakav plin....znas i sam, vazda neka muka sa njim...uzmes dizela i ne mislis....A pored toga benzinac izgubi masu na performansama kad mu ugradis plin, cak i kad ga vozis na benzin...
Trapovi su osjetljivi maximalno...jebiga ako oces kola za nase puteve Skoda Octavija je auto za tebe
1997-2001................................2002-2004...........................2004-2006...............................2007-?
***eXtreme Styling***
Comment
-
Comment