Pozrdav Alfisti!
Ja sam nov u celoj ovoj prici, i krenuo sam relativno skromno - 146-ica, 1.4 Boxer, 97. godiste.
Posto je potrosnja benzina prilicna, hteo sam da Vas pitam sta vi mislite o ugradnji plina i da li neko zna dobrog majstora za to u istocnoj Srbiji (Bor, Zajecar, Knjazevac, Negotin, Paracin, Jagodina...).
Pored toga, cuju mi se hidropodizaci, pa mi je neko rekao da moram sve da ih menjam. Da li postoji neki drugi (jeftiniji) nacin da se to sredi?
Pozdrav, Bor.
Ja sam nov u celoj ovoj prici, i krenuo sam relativno skromno - 146-ica, 1.4 Boxer, 97. godiste.
Posto je potrosnja benzina prilicna, hteo sam da Vas pitam sta vi mislite o ugradnji plina i da li neko zna dobrog majstora za to u istocnoj Srbiji (Bor, Zajecar, Knjazevac, Negotin, Paracin, Jagodina...).
Pored toga, cuju mi se hidropodizaci, pa mi je neko rekao da moram sve da ih menjam. Da li postoji neki drugi (jeftiniji) nacin da se to sredi?
Pozdrav, Bor.

puklo kuciste,otiso protokomer i onda kola nizbrdo,stvarno prve dve godine sve je bilo ok.Posle zamenim kuciste,svecice,protokomer,kablove,proverim struju i 500 km sve OK,posle toga vozim idem u grad i samo EKSPLOZIJA,nisam mogao da verujem,stao sam sa strane i kad sam otvorio haubu imao sam sta da vidim,ponovo puklo kuciste sutra kod majstora otiso protokomer,e POVRACALO MI SE stavite se u moju poziciju,strasno onda sam ponovo kupio novo kuciste i sve sredio i ponovo mi smrdljivo(izvinite zbog psovanja kad se setim poludim) kuciste pukne i pocne da mi se pali brizgaljka na tabli e tad sam poludeo i izvadio sranje STA BI VI URADILI? dobro je sto nisam zapalio kola.Kupio sam sva kucista od polovnih kola kod nas,sad sam ponovo u Pancevu kupio polovno posto sam proslo lepio
Comment