nego da vas pitam, zna li ko dje se nalazi antena u alfi 156 i da li radi na struju
DA GA ##### GDE JE!
Ja sam se isto to pitao, cak sam hteo da rasturim konzolu pa da pratim kabal, nerviralo me to sto kad ukljucim grejac zadnjeg stakla- radio dobije nevidjene smetnje (ponekad i izgubi prijem signala...)
vjerovatno je negdje oko zadnjeg stakla....ali ono sto sad mene muci jeste da li joj treba struja ili ne...cini mi se da kad sam imao JVC da mi je prijem bio bolji za razliku od Pioneer-a kojeg imam sad...razlika je u tome sto je kod Pioneer-a ona struja (plava zica) do onog konektora prekinuta i mozes po potrebi da je spajas, ja sam to i probao ali nista, ali opet na onom prikljucku za napajanje ima jos nekoliko zica koje nemam pojma cemu sluze
FERRARI THE ULTIMATE DREAM MACHINE
there is nothing like ferrari.georgeus design and precision performance are the hallmarks of Enzo Ferrari`s automobiles....
ako je ko na mojoj 155, onda je nalepljena na zadnje staklo (otvoreni dipol)
postoji buksna sa leve strane (kad gledas iznutra), gore. dve tanke linije (kao da su grejac) su malo izdvojene od linija grejaca, ispod. sve to je povezano na pojacivac signala koji se nalazi ispod zadnjeg desnog stuba, i iz koga izlazi koakcijalni kabl.
tako je na mojoj 155, ne mora da znaci da je i kod tebe, ali mozda ti pomogne...
Pozdrav
Da ne bih otvarao novu temu a imam i ja pitanje ali jedno, naime ponosni sam vlasnik 156 ali bio bih jos ponosniji da auto ima klima uredjaj pa me zanima ugradnja polovne klime, ovde u cacku mogao bih da je nadjem za oko 400eur+ruke znaci oko 500-550, voleo bih da cujem misljenje boljih poznavalaca Alfe.
Comment