Cemu ovo sluzi a uz to i ne radi:)
Collapse
X
-
Cemu ovo sluzi a uz to i ne radi:)
Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!Tags: None
-
-
ono drugo je solenoid koji kontrolise varijator faze. radi tako sto ga kompjuter ukljuci a on pusta veci ili manji pritisak ulja u varijator usrafljen na usisnu bregastu. mnogi ga greskom nazivaju varijatorom.
trece je ocigledno ostecenje izolacije a na osnovu slike bih rekao postoji i prekid, i to ne mali. to treba sanirati, i to moze svako iole iskusniji s lemilicom. u krajnjem, otpad pa - srecno.
e, sad ovo uzmi s rezervom:
prvo mi se cini da je konektor za (pretpostavljam) neku dijagnostiku. ako sve radi, a ovako je dugacak i nigde nije ustekan...
cetvrto, nemam pojma.
nadam se da sam ti bar malo pomogao....
Comment
-
-
?etvrto..
Tamo gde je na slici ve? obrisana prstom prašina na džeku, ima jedna mala kva?ica-osigura?. To se stisne unutra i prevu?e se onaj lim tako da klizi po žljebu. Njegovim povla?enjem izlazi konektor iz ECU-a.
Ako se na to mislilo...
Comment
-
-
Pitao sam kako da skinem komplet taj ecu da bi dosao do step motora da ga skinem i ocistim...
Jel smem da izvucem te konektore kako si opisao ili da ne diram to i skinem ga komplet sa sve ubodenim konektorima?
ono drugo je solenoid koji kontrolise varijator faze. radi tako sto ga kompjuter ukljuci a on pusta veci ili manji pritisak ulja u varijator usrafljen na usisnu bregastu. mnogi ga greskom nazivaju varijatorom.
trece je ocigledno ostecenje izolacije a na osnovu slike bih rekao postoji i prekid, i to ne mali. to treba sanirati, i to moze svako iole iskusniji s lemilicom. u krajnjem, otpad pa - srecno.
prvo mi se cini da je konektor za (pretpostavljam) neku dijagnostiku. ako sve radi, a ovako je dugacak i nigde nije ustekan...Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
sto se tice lemljenja, bolje prekini lepo ocisti i probaj da nadjes silikonsku izolaciju (od neke knap deblje zice) koju ces prethodno navuci na ovaj duzi kraj naravno, pa kad zalemis, navuces i to je to. batali izolirku, nju ostavi da bude krajnja opcija..
Comment
-
-
Pa nisam uzeo da rasturam iz dosade,nego mi se problem poigravanja ler gasa vratio samo sto se jos i pogorsao,znaci sada auto bukvalno padne na 500,skoci na 1200 i na kraju se ugasi,i to pocinje mnogo da nervira!
A ovu plastiku sam skinuo jer sam na forumu video sta se desilo coveku koji nista nije dirao pa onda...
...pa rekoh bolje da proverimOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Ma ne bre,nije mi pravio problem jos od onda kad sam ga naprskao onim carburator cleaner-om,ali od pre 4 dana opet ista situacija...
Glupo mi da ga opet prskam...
ako auto zaglavi duze kod majstora mozes kod mene da spavas, ili u alfaholik garazi.
Stvarno hvala na ponudi,bas si drugarOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
svi uslovi za privodjenje su tuOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
Comment