Alfa Romeo 159 (prve fotke i testovi generalna diskusija)
Collapse
X
-
E ovde se vidi iz daleka da je Photoshop!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
DA
i to ludovanje sa felnama, mnogo je bre ruzno kako neko to ne skapira vec jednom... sta bi bilo kad bilo kad bi bilo! kao da alfe nisu dovoljno lepe nego treba da ih unakazujemo sa grotesknim tockovima. ne razumem taj fetish.
123 iz kucice svi
Comment
-
-
Ma pustite decu da se igraju!
Ko zna koje ovo radio to sam nasao na netu, mozda neki Svabo pa mu verovatno nije bilo jasno mnogo toga, nije mu se slagalo u onu sliku kako oni to rade pa je hteo da popravi!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
al ne vole alfisti prepravke to je strasno? mozda idem malo u off, ali zasto ste takvi ljudi? sta fali jednom lepom odmerenom spojleru, nekom blagom prosirenju (ne kao sto neki rade) i dobrim felnama?
sta fali ovome recimo?
Comment
-
-
Znas kako, cini mi se da su nase ljubimice prilicno nezahvalni automobili za bilo kakve prepravke i buzdenje za razliku od nemaca.
Vrlo cesto se moze preterati i onda se izgubi sva ona lepota i unakazi auto. Licno nemam nista protiv malog sredjivanja cisto da se udari pecat na auto.
Recimo svakoj alfi vece felne i sire gume opako stoje, al to ima nekih drugih negativnih strana po vas trap.
Spojler pozadi ok i to ali strogo smisljeno i lepo ne neke budzeviune i krila od boinga pozadi.
Uostalom ako pogledamo upravo nesto tako
rade i Englezi u Autodelti vec tradicionalno nikada im ni jedna alfa nije
izgubila onu svoju harizmu i crtu koju ima, a doradjivali su puno toga...
Da ne duzim ovde vise ovo nije tema o tome pogledaj ovde :
Izbegavajte kratere po nasim putevima preporucuju lekari - duze cete ziveti !
Comment
-
-
Upravo tako...
Ni ja nisam bas za neko preterano budzenje, osim ako bas nisu negde debelo zeznuli kao npr sa varijatorom!
Ali sve oko stajlinga je dobrodoslo u nekoj civilnoj izvedbi, sam si Milose rekao da se cak i santimetar neke promene vidi mnogo!
E sad je li ovo Photoshop...
A ovo je stvarno 159 GTA...
Ova prva je po meri izmenjena i po meni izgleda civilno opasno!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
E pa sad...
Sto kaze Bregovic kad ga optuze da je pokrao:"*ebo pesmu koja ni na sta ne lici!"In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Originally posted by Milosna onoj gornjoj slici bordo 159 malo lici na bmw!?
Comment
-
-
Evo gledam i uporedjujem, ne mogu da vidim je li Photoshop ili je prava fotografija...
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Comment