Ajd sto se zamagle preko noci(dana), i logicno je na ovo kilavo vreme, ali sto imam problem da ih produvam...Hoce da se odmagle samo ako pustim na toplo da duva, pa na 4ku, i ovamo desno krknem ono crveno sto je samo stakla. A da, imam i klimu, pa se izgleda i ona upali kad krene da puse...i stvarno se brzo odlede, ali cim im smanjim forsaz, opet ista prica...probao i hladno da duva i toplo i sucmurasto...otvarao prozore i opet isto... Sta raditi u toj neprijatnoj situaciji, jos ako idete da se nadjete sa devojkom, cik probaj da se opravdas sto ti je ovlazio enterijer...
Cuo sam neke fore iz "majstorske radionice"...Npr. Na krpu malo bilo koje tecnosti zsa pranje sudova i po staklima i, navodno, nece da magle...
Druga varijanta je da se premazu limunom, znaci sa ukusom...I treca, i najcudnija, zamolis nekog od pusaca da ti puhne koji tim kroz maramicu pa onda tu stroku razmazes po staklu... Cudo jedno kako ljude nevolja natera da pronadju resenje
Dakle koja je dobitnsa kombinacija?
Cuo sam neke fore iz "majstorske radionice"...Npr. Na krpu malo bilo koje tecnosti zsa pranje sudova i po staklima i, navodno, nece da magle...
Druga varijanta je da se premazu limunom, znaci sa ukusom...I treca, i najcudnija, zamolis nekog od pusaca da ti puhne koji tim kroz maramicu pa onda tu stroku razmazes po staklu... Cudo jedno kako ljude nevolja natera da pronadju resenje
Dakle koja je dobitnsa kombinacija?
Comment