Nema sexa a stakla se magle...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Darth Nihilus
    CBC Senator XXL
    • 13.04.2005
    • 417
    • Srbija, Paracin

Ako je vlažan polen filter, stakla se stalno magle. Meni se začepio odvod kišnice i prelivalo je na filter, pa je bilo nemoguće voziti. Kad sam to rešio i zamenio filter, više nemam problema.
    Do not underestimate the power of the Dark Side

Comment

• Wiz
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3104
      • Nish

Originally posted by djukic
      U 99% slucajeva stakla magle kada ti je ukljucena recirkulacija vazduha. Jednostavno ih je nemoguce odmagliti u tom slucaju. Znaci pregledati da li ti je iskljucena recirkulacija vazduha u kabini.
      Kod mene na laguni sam poludeo jer je zaglavila klapna pa je recilkulacija bila stalno ukljucena bezobzira na polozaj prekidaca. Dok tu klapnu nisam odglavio imao sam probleme kao i ti.
      samim tim sto kod Opela recimo u tom slucaju duva i u staklo i noge,tako da je nemoguce odmagliti kao sto kazes

Comment

• Soo
        CBC Član
        • 02.12.2006
        • 36
        • Beograd

proveri filter klime kao sto ljudi kazu ali proveri i radiator klime u kabini dovoljno je da ti malo pusta i odma ce da ti magli stakla - iz iskustva (ja sam morao moj da menjam posto sam imao isti problem) moze da te zeza i slavina sa klapnom (ume i tu da pusta) u kabini proveri i nju mada se oseca miris antifriza u vecini slucajeva kad palis grejenje a za ostale mirise ti je zaduzen filter klime a ako ti se glavi klapna proveri el motore ima ih dva komada sa leve i desne strane tako je barem kod 155 jedan ti je za reguleciju -gde ce da ti duva sa oprostenjem a drugi je za regulaciju temperature i tako ....

Comment

• miQzma
          CBC Član
          • 31.07.2007
          • 97
          • Beograd,Mirijevo

Da ne otvaram novu temu iznecu moj problem u ovoj.Naime, imam isti problem sa magljenjem stakala.Ali meni auto ubrzano,veoma, gubi antifriz.Smatram da je curenje problem to ce resavati majstor,ali...
          Danas sam gledao polen filter i cirkulaciju klime.Bez obzira koje i kako postavio prekidace,klapna ispod polen filtera se ne otvara.Da li je to normalno i koji prekidac bi trebalo da je otvara.Ocekujem vasu pomoc.Hvala,unapred
          Originally posted by Sheta_Junior
          50% ljudi u srbiji vozi zastavu. 30% ljudi u srbiji vozi VW. ostalih 10% su drugi automobili.

Comment

• Flavio
            CBC Senator XXL
            • 13.06.2006
            • 1926
            • 012 Centar
            • KaraWagon 1.4T.Spark

To ti je klapna za recirkulaciju .Trebalo bi da je komanduje ovo dugme (zaokruzeno )

Isprobaj .

Comment

• miQzma
              CBC Član
              • 31.07.2007
              • 97
              • Beograd,Mirijevo

Probao.Ne otvara je.Mora da je zaglavila ili je motor koji je pokrece problem.Hvala svejedno.Resavacemo
              50% ljudi u srbiji vozi zastavu. 30% ljudi u srbiji vozi VW. ostalih 10% su drugi automobili.

Comment

• niksek
                CBC Član
                • 25.03.2006
                • 37
                • Užice

A probaj da nije rele koji se nalazi ispod instrument table, a iznad suvozačevih nogu. Zavuci se - naći ćeš ga... Malo mrdni, drmni, naprskaj ili zameni... To ti je najlakša varijanta, pa posle ove gledaj ove teže...

Comment

• miQzma
                  CBC Član
                  • 31.07.2007
                  • 97
                  • Beograd,Mirijevo

Mudro ti je to.Sad sam proveravao.Kad ukljucim klimu cujem rele kad odradi,ali za otvaranje klapne ne.Provericu relee sutra.Mora biti da je to.Jos da majstor resi gubljenje antifriza i resen i taj problem.

Comment

• Bauk011
                    CBC Član
                    • 22.09.2007
                    • 14
                    • Beograd

Mislim sta reci...ko bi rekao da toliko ljudi nema sex u autu.... a jos se i hvale
                    Aaa gde mu dodje taj polen filter, moze neki foto???
                    A redovno mi se desava da mi prozor ostane odskrinut, i ja se tripujem da nije kisnica ovlazila unutra...

Comment

• mkopitovic
                      CBC Član
                      • 18.09.2007
                      • 14
                      • zemun

Filter klime se nalazi ispred sunozaca ali ispod haube bukvalno ispod desnog brisaca skines birsace pa pazljivo plastiku ispod da ti keder koji je zakacen na plastiku ne otpadne i ispod je filter klime (polen filter)

Comment

• Flavio
                        CBC Senator XXL
                        • 13.06.2006
                        • 1926
                        • 012 Centar
                        • KaraWagon 1.4T.Spark

Originally posted by Bauk011
                        Iskoristicu,mislim,@flugzeugovu sliku

& price ~ 20€ .

Comment

• DiamondDog
                          CBC Početnik
                          • 03.11.2007
                          • 2
                          • trstenik

Poz..u vecini slucajeva,magla na staklima znaci,da od nekuda ulazi voda,koja isparava i magli stakala zato sto nema gde da izadje,proveri gepek dali ti pusta negde vodu,recimo na zadnje svetlo.!Sto se tice tog antifriza sto se gubi,ako nije kod motora onda je sigurno ispod table i ako tu curi onda ti verovatno se zadrzava u sajtnama.ovo govorim iz iskustva!

Comment

• Flavio
                            CBC Senator XXL
                            • 13.06.2006
                            • 1926
                            • 012 Centar
                            • KaraWagon 1.4T.Spark

U sajtnama ?!?
                            Aj' objasni malo to ,sta,kako,zasto ?

Comment

• miQzma
                              CBC Član
                              • 31.07.2007
                              • 97
                              • Beograd,Mirijevo

Moja je greska sto ne zakljucih problem.Nasao sam gde gubi antifriz.Na T racvama koje su postavljene kad je ugradjen plin.Nije hteo ni da mi otvori recirkulaciju pa je i to bio problem.Sve u svemu.Zamenio sam racvu i nemam vise gubljenja antifriza.Otvorena klapna i nema magljenja.Vise sam nego zadovoljan,ovo je najbolja moguca defektacija koja je mogla da bude.Hvala vam svima na trudu da pomognete.Pozdrav

Comment

• flugzeug
                                CBC Član
                                • 17.05.2006
                                • 98
                                • Beograd-Banjica

Originally posted by Flavio
                                Originally posted by Bauk011
                                Iskoristicu,mislim,@flugzeugovu sliku

& price ~ 20€ .
                                Ako, tako i treba Flavio, sve se bolje razume uz slicice! Izvinjavam se sto idem u off, ali da pitam Flavia, kada cemo da popijemo picence u Pozarevcu i da upoznamo alfice, znas ja sam cesto u Poz zena mi je odatle?
                                sto brze to bolje

Comment

Working...
                                X