Da taj sam video da nedostaje, druga strana mi je bila nesto mutnija! Resi to
znaci treba da ima po tri shrafa sa obe strane? nisam imao pojma, mada mi je bilo malo cudno da je ostala rupa tu.
resicu to je bar lako, hvala na zapazanju. ostro oko nema sta!
@flojd
na tome pise E4 i jos neka sitna slovca, pogledacu tacno po danu. jel moguce da je to?
sad me sramota!
ali dobro, bolje da me naucite vi ovde, nego da mi se smeje neki priuceni majstor i blati nam Alfe i njihove vozace!
nikad ne vozim brzo, dok me ne pretekne Skoda Octavia karavan 1,9TDI
pricah sa ivanom iz AC Rashic! rekao mi je da je sve u redu i da ako se auto normalno ponasa, nema potrebe da diram bilo sta. uz napomenu da kad je hladan pustim da odradi 5-6min na benzinu, pre nego sto ga prebacim na plin. cisto da se zagreje malo! krajnje ljubazan momak!
danas sam idao do Bg-a, pa sam imao prilike da ga sprzim malo, na auto putu, za dlaku 200km/h na plinu! s tim sto su napred 185/65/14 Wintera-e, a pozadi 185/60/14. s tim sto mi posle 160km/h malo trese. moracu da vidim da balansiram gume i odradim reglazu.
lik mi trazi 70eur za zamenu plochica na svim kocnicama. da li je to ok?
zadnji lonac bi valjalo zameniti.
p.s. evo i slika!
To sam hteo i ja da ti kazem ako nemas problema sa plinom sipaj i vozi
Eto sad si dobio i strucno misljenje od Ivana.
Za plocice pitaj u Autostilu pa ces videti dali je mnogo!
P.S. Ako ti Wintera nije u H brzinskom indeksu ne teraj 200 guma glavu cuva he he
morao sam da probam. jos me pretekao neki penzos u E klasi! nije se dao boga mi, sve do 190km/h!
inace moram da iznesem jos jedno zapazanje, naime prethodni auto je bio AR 33 1.7 i.e. (107KS, K&N filter...). cini mi se da je boxer mnogo bolje potezao od ovoga. svakako tu postoji i razlika u tezini, 33-ka je mislim oko 200kg laksa, ali subjektivni osecaj je da 146 ide, ali tek posle 4000 obrtaja i dotle je nekako penzionerski! pun gas u prvoj ne uzrokuje proklizavanje tockova. ne mislim na situaciju kada drzis kvacilo pa ga navrtis do daske i pustis, nego cisto krenes sa ler gasom i stisnes ga do kraja!
e da. hteo sam da uzmem i K&N filter, ali posto sam precesljao postove na forumu, sad se plasim! da li protokomer tek tako odlazi od filtera, ili oni sto ga ne odrzavaju zajebu stvar!
ima li ko ideju za zadnji lonac, neki majstor mi rece da poslednja dva idu zajedno?? mozda neki aftermarket, cisto malo da mu doda zvuk?
da, istina je. zaboravi na K&N u kombinaciji sa nasim debimetrom. ozbiljno. samo vazduh (bez primesa) treba da ide kroz protokomer... nema veze s odrzavanjem ako prekrsis osnovni zahtev, zar ne?
Fali ti sraf na solji desnog amortizera! Da li si to primetio?
inace pogledao sam ponovo. na obe strane nema rupa na tim mestima. tj. sasija ima, ali amortizeri nemaju, samo vire neke male izbocine, nalik na granicnike neke vrste?!
cenim da je to zato sto su napred promenjeni i amortizeri i opruge. auto je inace vrlo tvrd i nizak.
inace hoce li neko molim vas da mi objasni sta je rezonator i kako se skida????
Verovatno mislis na prigusivac u**** dole kod branika, ja sam ga imao... Mislim da moras da skidas branik, inace nema sanse da ga izvuces drugacije!
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Fali ti sraf na solji desnog amortizera! Da li si to primetio?
inace pogledao sam ponovo. na obe strane nema rupa na tim mestima. tj. sasija ima, ali amortizeri nemaju, samo vire neke male izbocine, nalik na granicnike neke vrste?!
cenim da je to zato sto su napred promenjeni i amortizeri i opruge. auto je inace vrlo tvrd i nizak.
inace hoce li neko molim vas da mi objasni sta je rezonator i kako se skida????
Hajde slikaj sa zumom taj segment gde fali shraf i okachi slike ovde.
Rezonator ti je obichno kutija koja se ponasha kao prigushivach zvuka, bilo da je na usisu ili izduvu. U zavisnosti od primene, razlikuje se dizajn te i materijal. Ne znam koji bi skidao i shta ti je cilj osim buke?
Comment