izvinite sto cu vam malo pokvariti temu... nece da mi se spusti i podigne prednje levo staklo... sigurno nije prekidac posto spusta zadnje levo! kada naglo zatvorim vrata ponekad proradi?!
sta bi tu moglo da bude...
Alfa 147, sta raditi?
Collapse
X
-
Jesi li uzeo u obzir SMART u Rakovici?
BTW - JTD je ALFIN motor... Prvi put je ugradjen u Alfu 156 1997. godine i bio je to PRVI common rail ikada ugradjen u putnichko vozilo... Tek od '99. pocheo je da se ugradjuje u Fiat-e (Bravo(a), Marea..)... Ako gledamo stvari preshiroko onda je i Ferrari-ev V8 i V12 Fiat-ov motor...156 2.5 V6 24v
Comment
-
-
Najverovatnije neki konektor..idi u servis gde imaju dijagnostiku, odmah ce znaci u cemu je problemOriginally posted by bknsdanas kada sam upalio auto ostala je da mi svetli lampica AIR BAG! palio sam i gasio auto ali i dalje svetli... u cemu je problem?!
Posao od 5 minuta..Alfa Romeo 147 1.9JTD
Comment
-
-
Prebicete ga u slajfovanjuOriginally posted by Coha_V6 turbomože! baš da probamo pre i posle kakve će Nam igračke biti!
A nadam se da će i drugar sa Integrale Evo2 da krene sa nama (da vidimo gde smo...)
...technology is the only Replacement for Displacement.
Comment
-
-
A ja cu se javiti sa svojim iskustvom kad obavim (vec dogovoreno) chipiranje
Sa 140 KS na 160 do 165 KS, i moment sa 305 na 320 nm.....
btw:
zbog povecanog okretnog momenta kod NORMALNOG nacina voznje (pre)opterecenja ne bi smjelo biti i potrosnja se moze cak i smanjiti,
a kod pokazivanja zubiju... no, to je vec stvar samokontrole
Comment
-
))
Comment