164 ts2.0 ili 3.0vs

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nigy
    CBC Senator XXL
    • 13.04.2006
    • 921
    • BGD

No frks, mada i ta cifra od 1.7 je tesko prihvatljiva jer sa pravim materijalima, turbina moze da izvuce rezultate koje je uzasno tesko stici atmo motorima. Zato su i proterani iz F1.

Originally posted by Jovana
    Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)

Comment

• Coha_V6 turbo
      CBC Senator
      • 04.06.2007
      • 217
      • Zemun

2.0 V6 turbo u 164
      *11-13 kad je žena vozala decu
      *12-16++ moje uobičajene vožnje (malo da reži pa malo da je hladim)
      Ovom, kao i 3.0 više prija autoput (brzina i ekonomija), a nikako centar grada i kolaps (vruće joj je, znoji se i srčeee).

ipak najoptimalnije za sve je TS.

Comment

• Goran62
        CBC Član
        • 14.12.2007
        • 12
        • Beograd

164 v6 3.0

Originally posted by Darkoni
        gorane 62 tako sam i ja cuo, meni je potrebna rec vlasnika v6 3.0, neko ko toci gorivo u nju i ko je ganja! sve sam blizi odluci da pazarim 3.0, razmisljam o ugradnji plina ali kvalitetnog i strucno uradjenog jer treba zadrzati sve vrline koje taj auto ima! hvala na pomoci
        Druze Darkoni ako si interesent z akupovinu, moja je na prodaju. A kako izgleda i sta cini.. dogovorimo pa vidis. Ima metalnu usisnu granu i moze plin. Onaj ejftini od 300-400 ali i pravi dobri seqvent od 700-900.
        Ova je registrovana do 01.2009. pozdrav (devugo@verat.net)

Comment

• Radijator
          CBC Početnik
          • 06.04.2006
          • 9

radijator

meni 3.0 v6 trosi od 15-20 l plina pa ti racunaj ) al zato vuce ko nevreme... ako ga bash vozish polako do 2000 obrtaja, zakines plin na min.. mozda ce se smanjiti na 13.. al ce ici prosecnooo. )) sve probaoo vozim ga vec 2 god... a sto se tice pregrevanja(neko je napisaoo) treba samo ocistiti hladjnjak, a normalna temperatura mu je oko 90 c sve zavisi koj je ventilator, onaj sa 2 brzine ili sa jednom..
          sve u svemu 3.0 v6 ide fenomenalnoo torsi mozda malo vise.. ali videces i sam sta znaci kad od semafora do semafora doguras do 170km
          ))))

Comment

• coda tronca
            CBC Član
            • 22.02.2008
            • 40
            • Podgorica

Ukratko, moja 2.0 TS u gradu potrosi oko 11-12 litara, otvoreni u prosjeku 8 litara. U svakom slucaju topla preporuka
            www.oltretutto-arcg.com
            www.youtube.com/user/codatroncaSZ

Comment

• VuleR
              CBC Član
              • 15.03.2008
              • 34
              • Smederevo

Moja 164 TS2.0 trosi na otvorenom oko 8-9 litara - ovo je mereno do mora pre dve godine sa ukljucenom klimom na full i punim autom. Po gradu - e pa zavisi kako je vozis ali u proseku oko 12 litara.
              Kada sam na plinu potrosnja na otvorenom je oko 11-12, a po gradu ... pa ode i preko 15

Pozdrav,
              Vule

Comment

• Goran62
                CBC Član
                • 14.12.2007
                • 12
                • Beograd

Lepi moj radi se o ALFI 164 a ne 166.
                Drugo ja sam valsnik, ja tocim.
                a ako znad bgd i put od auto komade na prvih 500metara stignem IIom na 110
                znaci cedim ga
                a potosnja
                verovao ili ne
                natoci, sedem pored tebe i cepaj
                pa merimo a ond aja ga uzmem i cepam
                jer ako msilis da jedan auto enmoze 30 da trosi gresis
                ali ne ono gas do daske i dokaz
                ne ali rekog ti
                auto-put Bg Ns i ispod 140 nisam skidao gde god moglo...citaj radari i kontrole je bilo sporije
                i potrosio sam oko 8,5... meni oci kooo
                ali da znas sledece:
                Selenia Racing, NgK svecice, presla 132000

a odmah d ati i kazem d aje moj stari volvo od 1400ccm znao trositi 14-16 litara po gradu ...e pa lepi podesi masinu i uzivaj!

Comment

• Radijator
                  CBC Početnik
                  • 06.04.2006
                  • 9

radijator

ahahhahhah meni je trosila preko 20 ... vozio 205km na autoputu od plovdiva do sofije(put ko rodjen za izivljavanje) )) hah trkao sam se sa nekim turcima... bilo je 18-20l.... provalio sam da mi se kretala kazaljka, onda sam usporio jer sam uleteo u rezervu...

Comment

• Radijator
                    CBC Početnik
                    • 06.04.2006
                    • 9

radijator

maada je turcima bmw trosio vise .. vise je stajao po pumpama ) morao sam da usporim da ga cekam ) nije bilo interesantno.. .

Comment

• Darkoni
                      CBC Početnik
                      • 16.03.2008
                      • 9
                      • Beograd

sada mozemo da zatvorimo ovu temu! moja nova masina je 164 2.0ts, mnogo lici na ovu sa slike ispod mog nickname-a. Zahvaljujem se svima koji su komentarisali temu koju sam pokrenuo.Uskoro, kada sredim neke sitnice, pasce i slike i nesto detaljnije o njoj!
                      ponosim se time sto sam postao vlasnik alfe!
                      pozz

Comment

Working...
                      X