Generalna+farbanje za 146 1.4 TS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Shicky
    CBC Član
    • 06.02.2008
    • 81
    • Ralja-BGD

Generalna+farbanje za 146 1.4 TS

Prvo pozdrav svim Alfistima !Interesuje me sledeći podatak,imam opciju da uzmem AR 146 1.4 TS '98 god,sa klimom na BG za neke smešne pare,jedini problem je što je auto u KATASTROFALNOM STANJU bar na prvi pogled-matirao+uhvatio koroziju na jednom krilu,vidi se da dugo nije vožen.U pitanju je aukcija sa viđenim stanje tj nema paljenja,nego uzmi šta vidiš (nije carina).Dakle koliko košta generalka za ovaj motor (pretpostavljam da je loš) i naravno farbanje kod nekog dobrog majstora koga bi mi vi preporučili.Unapred zahvalan na odgovorima!
    Dobro vozim,kupio sam dozvolu za devize:-)
  • Vlada_nbgd
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2005
    • 1066
    • Novi Beograd/Topcider
    • ford focus sport pack

Ovako napamet ali sigurno kvalitetno farbanje+prava generalna=1500eur...
    Naravno imas opciju drugog motora sto je dosta jeftinije i parcijalnog farbanja+poliranje...ovo 1500eur ti je najcranja varijanta
    FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Srdjan
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 2416
      • Bajina Basta/Beograd

Ja bih tu racunao ukupno oko 2000eur za kompletno sredjivanje. Sad je pitanje po kojoj ceni mozes da ga dobijes i da li ti se isplati?
      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Vlada_nbgd
        CBC Senator XXL
        • 11.09.2005
        • 1066
        • Novi Beograd/Topcider
        • ford focus sport pack

Naravno tu su gume,akumulator,trapovi i jos gomila gluposti...
        FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• dexxxter
          CBC Veteran
          • 02.03.2008
          • 123
          • Beograd

A ako je krilo korodiralo, verovatno je bila udarana, samo je pitanje koliko. Nisam siguran da ti se isplati toliko sredjivanje, osim ako je auto stvarno dzabe, a ti imas mesec-dva i priblizno 2000eur za sredjivanje. Mislim da je lakse kupiti dobru Alfu, ma da ko zna, mozda je motor OK, a u tom slucaju...

Comment

• Majstor BOB
            CBC Senator XXL
            • 27.04.2006
            • 340
            • Zemun

reci za koliko bi mogao da je uzmeš?

Sve preko soma eura gubi smisao ... ako je preko batali...
            Astra GSI

Comment

• Shicky
              CBC Član
              • 06.02.2008
              • 81
              • Ralja-BGD

Za otprilike 1500 eur,mada sve zavisi i od toga kakav je motor,auto je bio službeni i ima 237000 PRAVIH,mada ko zna kakav je motor jer dugo nije vožen (rekao bi po izgledu).Evo slika,sorry za rezoluciju,tako sam ih preuzeo.

.Unutrašnjost je očuvana poprilično.

Comment

• dekideki
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2005
                • 1914
                • Beograd

bela? ma uzimaj to ali odmah! imas komplet kit za farbanje celih kola za 6500din (Max Meyer) i ruke za majstora (fino matiranje, spricgit, farba u komori) 150e.
                ceo motor (da uspes da dodjes do madjarske) imas tamo za smesne pare (to sam samo nacuo).

*mozda moze malo da se sredi motor i da sredis super sve drugo sem farbanja (ostavi to za kraj)...

koliko smesne pare, btw?
                .

Comment

• kilson
                  Moderator
                  • 09.10.2004
                  • 3216
                  • NoviBGD
                  • AR 75 GT

Originally posted by dekideki
                  ..i ruke za majstora (fino matiranje, spricgit, farba u komori) 150e.
                  Gde ovo ima deki? Treba mi jedan takav entuzijasta!
                  Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Shicky
                    CBC Član
                    • 06.02.2008
                    • 81
                    • Ralja-BGD

@dekideki
                    znači komplet farbanje oko 300 eur!?Malo me je iznenadilo što je bela,mislim da ih ima samo par u Srbiji,ali ako bih je farbao išla bi u crvenu ili metalik crnu.Brinu me i ostale "sitnice",na prvom mestu-elektronika tj komp,agregati,kočnice...klima,znači ne mačka,nego ris u džaku,mada sam razmišljao da uzmem stranca i to prepakujem.Tako bi me izašla na oko 3500 eur.Uf,bem ti muku,imam fore do sledeće srede/četvrtka da odlučim i da pokušam da saznam o autu nešto više ako uspem,a možda je i preprodam nekome ko neće plaćati majstora za sve kao ja,jer sam slab sa automehanikom.Tako da bi on imao auto za nekih 3000eur.komplet sređen.Uf BRE...

Comment

• milosh024
                      CBC Veteran
                      • 07.08.2006
                      • 184
                      • Subotica

Pozdrav, dobre Alfe 145 i 146 registrovane, sa ispravnim klima uredjajem kojima eventualno treba poliranje mozes da uzmes od 3500 do 4500 evra.....a imas priliku da upalis, probas, oteras u servis......mislim steta je da neko ovu Alficu ne ozivi ali mislim da je isplatljivije nekome ko moze kuci sam da odradi stvari pa da ga izadje jeftinije barem za te ruke koje ti moras da platis.................a ovo sa motorima, momak koji je na forumu uzeo 145 sa losim motorom pre nekoliko dana nije uspeo u Madjarskoj da pronadje nista (jbg rasprodalo se ili je zavrsilo ko zna gde, nema toga uvek nego u intervalima, a i mislim da nije tako jednostavno iz BGD otici, pronaci probati i dopremiti ga do BGD, mislim troskovi su dosta veliki......a obzirom na razvoj "situacije" pitanje je i kako stici do Madjarske vise, cak i mi koji smo u pogranicnom pojasu kad nam isteknu proslogodisnje ima da se napatimo da napravimo nove vize)....elem ako imas zivaca, volje i smisla da uleces u takve poduhvate nemoj da ga platis vise od 1500 pa posle polako....ako nemas spremi lovu koju si namerio da das da ga dovesed u pristojno stanje i kupi isto tako pristoju masinu a ovu preprodaj ili prepusti nekome ko se razume i ima zelju dalje da kocka auto......(moja bivsa Alfa je prodata pre koji dan, 145 1.8 97 godiste, sve ispravno na njoj, presla 190.000, uradjen servis, ne treba da se farba,solidne gume, enterijer odlican, klima servisirana.......i tako dalje, za 4000 i kusur)

Comment

• oto
                        CBC Član
                        • 25.02.2008
                        • 33
                        • subotica

Ako smem da se smejem i radujem,evo nije do moje krave koja crkla nego komsijin sto ne crkne.Eto jos problem nekom a zarada za majstore,mogu da saopstim da ce sve bit skup.Ako ste citali kod mene sta sve radjeno za 800-900 eur na motoru pa dodaj jos ostalo,svaka cast ko sme da krene.Ali i kolumbus tako pronasao ameriku.Ja sam u madjarskoj kontaktirao neke i nigde nista kompletno nego kod jednog nesto pa jos 200 km i nadjes jos nesto.Ali ako uradis znas sta imas.

Comment

• oto
                          CBC Član
                          • 25.02.2008
                          • 33
                          • subotica

Bela alfa kao bela vrana,/ redak/ .

Comment

• M-power
                            Moderator
                            • 10.01.2005
                            • 10060
                            • Bg; Banovo Brdo
                            • CorsaC, astra H,

Jeftino.
                            Druze ako ti ne budes hteo ima ko hoce.
                            Nemoj da ode nekom n.n. licu
                            Evo nudim 100eur.
                            To date there has never been a faster car built for the public road and,
                            it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Majstor BOB
                              CBC Senator XXL
                              • 27.04.2006
                              • 340
                              • Zemun

Rekoh ja lepo, 1000€ je plafon ako se farba u belu.... sve preko toga je bunar. trebaš pošteno da se iz****š da bi je sredio, i na kraju uložiš 2500 sooma da bi zaradio 200... eventualno posle...

Ili soma ili zdraaaaaaaavoooooooooo
                              Astra GSI

Comment

Working...
                              X