Generalna+farbanje za 146 1.4 TS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Vidite da je eM pristao da udje u Alfa klub pod ovakvim uslovina

ce sredim trap kod mene u radnji za 50 eur i ofarbam kod Dekija za 150eur 2polovnjace gume i to je to eventualno kuju kariku ili poslednji lezaj na radilici
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• srdjan_p
      CBC Senator XXL
      • 01.12.2004
      • 1915
      • ZR

Gume iskljucivo sa bubnja u onim dimenzijama bez profila, ono 175 r14, ima da potpisuje trecom...

Comment

• Shicky
        CBC Član
        • 06.02.2008
        • 81
        • Ralja-BGD

Uuu extra,pa viste mi već našli delove ,a kažu Alfa skupa za održavanje.Videću da se izboksujem za nju,jer je to licitacija zatvorenog tipa tj ponude u koverti pa ko da više,čitaj-moguće nameštanje.Pojuriću neku vezu pa šta bude.M-POWER,kod tebe dolazim odmah da mi prodaš trap za 50eur ,a ti meni onda obećanih 100 .Videćemo,postaviću slike od ponedeljka malo detaljnije i nadam se saznati u kakvom je stanju motor.Čitao sam da je OTO odradio generalnu za 900 eur,jel to realna cifra?
        Dobro vozim,kupio sam dozvolu za devize:-)

Comment

• Shicky
          CBC Član
          • 06.02.2008
          • 81
          • Ralja-BGD

A da,nađoh danas u oglasima jednu belu.Evo to ovako treba da izgleda kad se sredi. http://www.autopijac.com/automobili/Alf ... 12863.html Nije ružna koliko sam ja mislio da je u beloj varijanti.

Comment

• milosh024
            CBC Veteran
            • 07.08.2006
            • 184
            • Subotica

Nije ruzna, naprotiv, ja sam tek nedavno skontao koliko beli automobili znaju da budu lepi.....ne svi naravno.....

Comment

• M-power
              Moderator
              • 10.01.2005
              • 10060
              • Bg; Banovo Brdo
              • CorsaC, astra H,

Bez zezanja sad. Mislim da nema potrebe da se farba...pogotovu ne u drugu boju..to je ne isplativo.
              Bela upija prljavstinu i brzo matira...taj auto je zreo samo za poliranje ima da sine Eventualno ako je nesto osteceno ili udareno taj deo se ofarba inace jok..nije mnogo mator auto. Znaci jedno 200eur za poliranje i farbanje potrebnih delova.

Verovatno su kocnice lose, diskovi izrisani plocice lose paknovi gotovi. to je jedno 100-130eur.
              Trap mislim da moze da stane u 100eur.
              enterijer takodje u 100-200 ako nesto fali. Gume barem 2 fale takodje 80-100eur.
              Akumulator 60eur

Ostaje motor....ako se radi osvezenje sve staje u 500eur. Ako je skroz otisao onda drugi motor opet jedno 500eur.
              Sve u svemu mislim da se za 1000 zavrsava posao eventualno 1500 sa ne predvidjenim troskovima registraciom i prenosom.
              Na kraju krajeva koga ne mrzi da se cima i malo potrudi isplativa investicija.
              Ko nema vremena ili ne zeli dzaba mu i da je 1000eur.
              To date there has never been a faster car built for the public road and,
              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• dexxxter
                CBC Veteran
                • 02.03.2008
                • 123
                • Beograd

Comment

• Shicky
                  CBC Član
                  • 06.02.2008
                  • 81
                  • Ralja-BGD

Najzad konkretan odgovor,hvala eM na tim informacijama.Nemam para da je odjednom "grunem" sa popravkama,znači jedno dva metra dana pa kad se završi,ne žurim nigde tj "noge se pružaju koliko je jorgan dugačak"$$$.Bojim se samo da mi ne izmakne,poješću se živ ako bude tako.Da se ne ponavljam,najviše me brine elektronika ,e to je ono što naše koke hebe,a petao nije ,mislim da ne treba da se farba,danas sam je ponovo zagledao,promeniti krilo i poliranje,ima da sija kao pasje

Comment

• oto
                    CBC Član
                    • 25.02.2008
                    • 33
                    • subotica

Zato sam pisao moje dozivljaje da se uci,ali dzabe.Mislim ako kupis krsa i neradis sam ne vredi uzet,samo se nerviras i trosis pare.Ali moram priznat da svaka cast svim clanovima sto tako pomazete jedno drugim.Recimo kod nas sam hteo uzet motor ali kad sam pricao sa ljudima nista konkretno kao motor oko 300-400 bez dodataka/alaser,alternatora,itd/suv blok sa klipovima i glavom.Mislim ako neko moze treba havarisanog ili stranca uzet kompletno i tako imas delove jeftino.No za to ti treba 1000-2000 eur zavisi sta uzimas.Gledao sam i preko u Madjarskoj na netu iste su cene kao i kod nas,ili tako mala razlika da neisplati se ic po deo.No mislim da treba probat pa da imamo temu za diskusiju,NAPRED.)))))

Comment

• Flavio
                      CBC Senator XXL
                      • 13.06.2006
                      • 1926
                      • 012 Centar
                      • KaraWagon 1.4T.Spark

Prodje ponedeljak.Sta bi ?

Comment

• Shicky
                        CBC Član
                        • 06.02.2008
                        • 81
                        • Ralja-BGD

Danas sam poslao ponudu,otvaranje ponuda je u petak 28.03,imaju rok od pet radnih dana da odgovore i pozovu ponuđače sa najvećom ponudom.Raspitao sam se malo za auto,vozio ga je neki direktor iz Jagodine i kad nije hteo da mu upali,dobio je drugi,što znači da je moguća svaka vrsta kvara (došlepan),lično sumljam na ECU,a to baš i nije jeftino-bar mislim +motor koji je već sa svojih 237k+ dobrano zreo za generalku.Nadam se da ću uspeti,ponuda koju sam dao je realna za stanje auta tj ako računam dodatne troškove za kompletno sređivanje izaćiće me kao i da kupujem isti preko oglasa,samo što bi ovako znao šta vozim.Nervira me cela neizvesnost,jer sam odlepio za autom,a verovatno će ga uzeti neko da ga samo utopi,a ne neko ko bi ga vozio i sređivao iz ljubavi prema ALFI.Ako ga uzmem eto mene na karaburmi čim ga upalim .Inače auto stoji već šest meseci,znači da nije beznačajan kvar .Proverio ga na eper,11/98.Interesuje me koliko košta menjanje ECU i dali mora da se menja i brava ako je code ključ (jedan lik mi je rekao da mora)?

Slika motora

Comment

• Flavio
                          CBC Senator XXL
                          • 13.06.2006
                          • 1926
                          • 012 Centar
                          • KaraWagon 1.4T.Spark

Neznam,al' sto mora da je mrtav ECU?Cekaj ti petak pa posle lagano .Za eventualnost zamene ECU,mozda moze kljuc da se prekodira.Pricalo se nesto a ja zaboravih pa pitaj @Zverka u odgovarajucoj temi .
                          Btw,auto je bio firmin.Znaci li to da te ceka i placanje PDVa da bi ga registrovao kao fizicko lice ili je to vec regulisano?

Comment

• Shicky
                            CBC Član
                            • 06.02.2008
                            • 81
                            • Ralja-BGD

Naravno PDV ide extra na cenu,znači iznos ponude+18% od te sume Ma samo da je se ja dočepam pa polako što ti kažeš,samo o tome mislim ovih dana i zamišljam kako bi je sredio A L I,ništa ne zavisi od mene tako da...sat otkucava polako do petka, onda ili .

Comment

• Shicky
                              CBC Član
                              • 06.02.2008
                              • 81
                              • Ralja-BGD

Evo da javim jednu tužnu vest ,danas sam zvao za auto i rekli su mi da je gotov konkurs tj svi koji su ponudili najviše su obavešteni.Mnogo toga mi tu smrdi,neki automobili su nestali sa parkinga i pre okončanja licitacije .Ponudio sam 1800 eur,što je čini mi se bio max.za auto koji ne može da se upali,stoji nekoliko meseci,matirao,trulo jedno krilo..čisto sumljam da je neko ponudio više,ali ovo je zemlja Srbija,verovatno je otišla po početnoj ceni za nekog "kuma,prijatelja,komšiju.." Ne možete da verujete koliko sam se smorio,ali polako skupljam keš i čekam da mi izleti neka dobra 146-ica do tad POZDRAV SVIM ALFISTIMA,HVALA MOMCI NA PODRŠCI!!!

Comment

• bakara
                                CBC Senator XXL
                                • 29.01.2005
                                • 977
                                • nBGd

Cuti, ko zna za sta je to dobro...mozda si ustedeo velike pare
                                pozdrav

Comment

Working...
                                X