Ciscenje u**** i dizni

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • JNC
    CBC Senator XXL
    • 19.12.2006
    • 1332
    • Beograd

Kod mene je servisni interval za filter goriva 100.000 km.

Comment

• UkiMazda
      CBC Senator XXL
      • 16.11.2007
      • 444
      • Beograd
      • Alfa 156 2.0TS

Ne znam stvarno moja mazda je '92 i presla je 200.000km znaci da bi joj sad po redu bio drugi filter??Sa nasim gorivom?Nema sanse, samo ja sam promenio za godinu dana dva filtera, a bivsi vlasnik?A sto se dizni tice pouzdano znam da su ciste skoro sam ih cistio ultrazvucno.E sad jedno pitanje za sve prisutne;protokomer mi je bio u kvaru i presao sam oko 70km ,sto znaci da je dimila nenormalno i potrosila 12L benzina .Da li je cadj negde mogla napraviti blokadu(npr katalizator), ili su mi svecice(nisam ih skidao kljuc mi kod druga) verovatno crrrrne pa slabije vuce zbog losije varnice/otezanog izduva?

Comment

• JNC
        CBC Senator XXL
        • 19.12.2006
        • 1332
        • Beograd

Tako je na 3-ma, znaci nijedna trojika ovde kod nas nema promenejn filter pre 100k , posto to ni ne rade u ovlascenim servisima i ni jedna nema nikakav problem u vezi napajanja gorivom.
        Ocu da kazem ovo sto je i eM rekao, nece filter da se za 10-15k zaprlja toliko da bude restriktor protoka.

Comment

• UkiMazda
          CBC Senator XXL
          • 16.11.2007
          • 444
          • Beograd
          • Alfa 156 2.0TS

To da,u pravu ste obojica, ali trojke su mlada auta, sta mislis moj rezervoar kad bi isprao sta bi sve nasao u njemu?Gremline!
          I nekoliko puta je cak ostajala bez goriva, i cesto je bila vozena i na rezervi, pa racunam da nije nakokalo nekog mulja u filter,nije on veliki, mozda staje u njega 150-200gr goriva.Eto u tom smislu..

Comment

• X9
            CBC Senator XXL
            • 28.06.2005
            • 3179
            • Wien-Sabac
            • RX-8 i X-9

Originally posted by UkiMazda
            @Miki:
            Miki sta se dobija sa onim brusenjem na klapnama?
            odradis pa vidis
            "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

Working...
            X