A differential splits the engine torque two ways. Find out how a differential works and see diagrams of differentials in front-, rear- and all-wheel drive vehicles.
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Menjac od KL-ZE pripada G seriji i poseduje sper, cini mi se da su svi noviji MX-3 ustrojeni (kao i BA modeli) sa menjacem F serije, te se sper ne moze iskoristiti. Ako mozes da nadjes MX-3 starije generacije koja ima menjac G serije, na konju si, jer mozes da iskoristis sper, a samim tim ces imati i znatno bolji start, kao i najbitnije, trakciju.
Napisa čovek pre 5 vagona. Diff ne ide posebno, u okviru menjača je Nabaviš menjač koji ima šper i prepakuješ diff u svoj.
... ali ja IMAM MX3 starije generacije, tako da bi on već trebao imati šper u sebi!!!
Voćko je rekao da će mi sve još provjeriti prema broju šasije koji sam mu poslao na PM... ali čini mi se da sam , kako on reče: "... na konju!"
Hmmm... sve što mi treba je, u stvari, motor i ECU...
S tim da ću staviti keramičko kvačilo i sportske kočnice.
Osim toga, amortizeri su gotovo pa novi ...
Ekipa, vjerujem da se o ovome već puno pisalo, samo dok ja sve nađem... mnoge stvari neznam i ne kužim, zato vas pitam.
Puno Vam hvala na pomoći, ovi u Hrvatskoj su dosta šturi sa inf., kao googlaj pa ćeš skužiti šta ti treba...
Znam ja to, ali lakše mi je ovako, zato forum i postoji...
Osim toga, koliko sam uspio dokučiti, Mikimazda i Miško KLZE već imaju iskustva sa KLZE motorom, a i Voćko je pravi mazda guru...
Zdravo ljudi, izvinjavam se sto nisam ranije se javio ali sam stalno u nekim obavezama. Sto se tice swapa motora vidim da su vec neki objasnili ali evo sta sam ja nasao i uradio. Menjac sam ostavio od 1.8 zato sto je kraci, ostaju alternator (ja sam ga samo rest.), razvodna kapa ide od 1.8 ako koristis i njegov racunar, auto ce ici ekstra ali obogacena smesa. Najbolje bi bilo da nadjes kl31 ili kl36 racunar oni idu sa nasim je50 protokomerom i nasim kablovima. Sto se tice kablova moras produziti dva kabla za po 5cm i to od Vriseva. Zamajac sam ostavio od 1.8 jer je laksi pa dobiles da punjenju obrtaja, tako da ti onda set kvacila treba od 1.8 i to u stage 2 pa do stage 4, na srpskom sinter lamela i to pomogucstvu da nadjes sa 5 ili 6 krakova. Mora ces prepakovati lule sa pumpe motora za vodu i lulu na izlazu ka hladnjaku, jer klze ima dve neke dodatne cevcice. JA sam od Mikija uzeo njegove kablove i racunar ali bi mi za to prepakivanje trebala gomila delica u kutijici 30x30x30cm jer njegov radi na kod klucu,ima dodatne releje itd... ako budes stavljao kl31 ili kl36 obavezno ces iseci L1 zicu na kablu jer mu je to limiter. Podrazume va se da stavis ngk IridijumX svecice jer se znato oseti na paljenju a i na potrosnji(sto ce ti biti bitno veruj mi).
Ako sam nesto izostavio ili ima jos nesto sto te zanima pitaj slobodno. Gde god da se budes ukocio ili zastao javi se, ja sam skinuo literature na 1000str o tom swap-u a i na www.mx-3.com imas puno informacija.
Treba ti menjac od Xedosa iz koga uzimas sper (LSD) i pakujes u svoj, a posto to ide u paketu sa onim motorom... Na konju si
Posto ti je auto def. prva generacija MX3, onda vadis svoj motor, radis ono sto ti je Darko napisao, skidas svoj ECU (jer ne moras da menjas instalaciju) i kacis "novi".
p.s. Sorry sto mi je trebalo, ali nikako nisam stigao da pogledam ko covek...
p.p.s. Hteo sam jos nesto da napisem, al ne mogu da se setim... Pa cu dopisati... ako se setim
Comment