Molima vas ako neko zna koji karburator ima ova moja toyota.Znam da je dvogrli sa automatskim saugom.Treba mi i uputstvo za popravku ako neko ima.
karburator toyota corolla 2E 1.3
Collapse
X
-
Re: karburator toyota corolla 2E 1.3
Ako je 2E pre je moguć karburator V tipa, onaj sa klipom, a ne dvogrli, možda je zamenjen. Evo ti ovde uputstvo za dvogrli, ako misliš da će ti pomoći.
Ako imaš dvogrli, taj nije ništa posebno, čak i ako je prljav radiće pristojno, kad se dobro podesi ne čuješ motor iz kabine na leru.
Pre će biti da su tu problem pomešana vakum creva i loše pretpaljenje, al' očisti ti i pažljivo sklopi, neće škoditi.
Pogledaj sve po tom sajtu, Rusi su doktori za Toyote.
Mogao si i da opišeš problem, da ti skratimo muke !"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
-
-
Ugradio sam plin iauto je tesko palio ujutru a kad se zagreje onda menja ler gas od 1600 do 600 obrtaja.Tada na benzinu radi super.Majstor kaze da problem nekadizna koja je zapusena pa lose radi a i saug je zaglavljivao pa je menjao obrtaje.Iskljucio je saug i sad lepo pali na plin cak i ujutru ali na benzin nema ler gas i odmah se gasi.Otvarali smo karb i on je cist jer taj auto jepresao svega 53000 km i kao da je iz fabrike izasao.Pomagajte ako znate resenje.
Comment
-
-
Ako ti je problem nastao sa ugradnjom plina, onda menjaj majstora, to se ne radi tako ."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
Comment