karburator toyota corolla 2E 1.3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mladenovic73
    CBC Član
    • 10.12.2007
    • 29
    • Leskovac

karburator toyota corolla 2E 1.3

Molima vas ako neko zna koji karburator ima ova moja toyota.Znam da je dvogrli sa automatskim saugom.Treba mi i uputstvo za popravku ako neko ima.
    https://t.me/pump_upp
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Re: karburator toyota corolla 2E 1.3

Ako je 2E pre je moguć karburator V tipa, onaj sa klipom, a ne dvogrli, možda je zamenjen. Evo ti ovde uputstvo za dvogrli, ako misliš da će ti pomoći.

Ako imaš dvogrli, taj nije ništa posebno, čak i ako je prljav radiće pristojno, kad se dobro podesi ne čuješ motor iz kabine na leru.
    Pre će biti da su tu problem pomešana vakum creva i loše pretpaljenje, al' očisti ti i pažljivo sklopi, neće škoditi.
    Pogledaj sve po tom sajtu, Rusi su doktori za Toyote.
    Mogao si i da opišeš problem, da ti skratimo muke !
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• mladenovic73
      CBC Član
      • 10.12.2007
      • 29
      • Leskovac

Ugradio sam plin iauto je tesko palio ujutru a kad se zagreje onda menja ler gas od 1600 do 600 obrtaja.Tada na benzinu radi super.Majstor kaze da problem nekadizna koja je zapusena pa lose radi a i saug je zaglavljivao pa je menjao obrtaje.Iskljucio je saug i sad lepo pali na plin cak i ujutru ali na benzin nema ler gas i odmah se gasi.Otvarali smo karb i on je cist jer taj auto jepresao svega 53000 km i kao da je iz fabrike izasao.Pomagajte ako znate resenje.
      https://t.me/pump_upp

Comment

• comi 1342
        Moderator
        • 28.09.2005
        • 1126
        • NS
        • Giulietta ,PUG 106,

Ako ti je problem nastao sa ugradnjom plina, onda menjaj majstora, to se ne radi tako .
        "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
        "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

Working...
        X