Pa evo,nemam vremena da trazim po forumu,pa ako nek zna daima nekog slicnog pitanja ovde neka mi javi. Od skoro,tj od pre par meseci imam suzuki swift 1.3 gl iz 1984-e god. Auto je u super stanju,uvezen 2000-e iz Austrije. Od tada je imao samo jednog vlasnika ,tj ja sam drugi vlasnik u Srbiji. Jedino sto sam ja uradio na njemu je ugradnja TNG. Od pre par dana imam problem sa radom motora na benzin. U stvari,dok motor radi na saugu ( ima onaj vodeni - automatski) sve je ok,ali kad se saug iskljuci nema sanse da radi na leru. Pocinje onaj " fanky" rad i motor se gasi. Zanima me da li neko zna u cemu je problem,ja sumnjam na ler diznu,zaista ne znam da li je elektricna.... Nisam jos nista prckao po njemu,sem sto sam zamenio filter goriva i svecice. Na TNG radi super,tu je i ler gas dobar. I ako iko zna gde mogu da nadjem nesto od tehnicke dokumentacije za taj motor,neka javi. Dakle, motor je 1324 ccm,50 kw,dvogrli karburator ( ne znam kog proizvodjaca).
Moj mail je awax99@gmail.com ili na pp.
I da,ako je neko imao slican problem,neka mi javi na sta da sumnjam ili jos bolje sta da gledam,jer ja zivim u malom mestu i nemam poverenja u ove majstore ovde-imam lose iskustvo sa njima.
Hvala unapred !
Moj mail je awax99@gmail.com ili na pp.
I da,ako je neko imao slican problem,neka mi javi na sta da sumnjam ili jos bolje sta da gledam,jer ja zivim u malom mestu i nemam poverenja u ove majstore ovde-imam lose iskustvo sa njima.
Hvala unapred !
Comment