Originally posted by Bane?
98 oktan i Type R
Collapse
X
-
Ja sam nasao neki STP octan booster sipa se u pun rezervoar 40-50 litara i dize oktansku vrednost - 450 - din
Ima i Wynn ,jos skuplji 1250 din.
Oba sam video na OMV
Da li ovo vredi sipati i trositi ovoliki novac na svaki rezervoar?
I da li uopste znaci nesto motoru?Honda all the LAG none of the BOOST..
Comment
-
-
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Koliko je sada sve ovo tacno,i moze li se porediti sa nasim bmb..
Po ovome mi ni stp ni wynn nista ne znace iako je wyn dosta skup,a na njihovom testu je bio skoro najjeftiniji.
Da li ima neko mozda direktno iskustva sa ovim?
Neman_ Sta ti kaze taj ortak sa alfom?Honda all the LAG none of the BOOST..
Comment
-
-
ja licno imam iskustva i sa stp i wynn...
sta da ti kazem...nista nisam primetio...sam test ti poakzuje da oni podizu toliko malo oktansku vrednost da bi trebao par flasica da ubacis da bi nesto napravio...inace kad god idem dole u Srbiju i vozim se sa nsim gorivom,jedino sto je pametno je onaj dodatak za ciscenje dizni i sta jos cega....preventive radi..."I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Originally posted by gorilermaKoliko je sada sve ovo tacno,i moze li se porediti sa nasim bmb..
Po ovome mi ni stp ni wynn nista ne znace iako je wyn dosta skup,a na njihovom testu je bio skoro najjeftiniji.
Da li ima neko mozda direktno iskustva sa ovim?
Neman_ Sta ti kaze taj ortak sa alfom?I'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
Sad STP ima Power booster, na flasici pise da je primeren za sve vrste motora, i da ne steti katalizatoru, da je predvidjen za svako punjenje gorivom. Ja sam ga sipao jednom, i pomogao je, smanjio je kliktanje....Sipao sam i Sonax Octane booster i sa njim nema promene...Inace auto nije nikakva zver vec nova Z10. Inace citao sam da sto je gorivo losije i relativni efekat Octane boostera je veci, ako je recimo 88 oktana, mnogo vise ce da podigne oktanski broj, nego ako je 98 oktana. To ide u prilog prici da bi efekat poboljsanja domaceg goriva mogao biti veci nego sto je prikazano na testu, obzirom da nase gorivo od 95 oktana, realno ima jos manji broj oktana. Kako drugcije objasniti kliktanje mog auto koji je projektovan za gotivo od 95 oktana, i ima 4000 km na satu, a nisam usamljen slucaj....
Comment
-
Comment