...ali savremeniji...
Malo oko potroshnje kod civic-a
Collapse
X
-
Mozes da zoves Centar S, oni bi trebalo da imaju dijagnostiku za tvoju Hondu...ili sacekaj Miletovog prijatelja (jbt covek jos nije nabavio dijagnostiku, masirao sam ga o tome jos kada sam ja imao auto)...ili sacekaj Deltu, ali oni nemaju pojma oko drzavanja Honde (jos uvek) i u svakom slucaju ce zvati Centar S da im objasnjavaju...
Comment
-
-
Zvao sam i CentarS a oni su poslali svoj uređaj na upgrade softvera tako da će im stići tu negde sada polovinom juna nazad. Inače bio kod Miletovog prijatelja probali i sve je u redu sa softverom, tako da je palo čišćenje dizni.
E sad nakon čišćenja prešlo se još dosta pa je onda punjen rezervoar i onda je potrošnja bila 8.7 litara, kombinovana vožnja otvoreni put i grad.
A sada posle punjenja rezervoara opet potrošnja skočila
12,3 litara/100 km !!!!
Vožnja normalna (2-3 k rpm-a) retko malo više, gradska vožnja nonstop, klima radi skoro stalno.
Mogu da opravdam malo veću potrošnju pošto su felne 15" i šire su gume 195x50 ali ovo je baš baš puno. Ne znam na šta da sumnjam više, ali sada je natočeno na OMV-u, a ovo pre toga je bio LukOil tako da ko zna možda je i do benzina.
BTW raspitao sam se oko uređaja za dijagnostiku kod lika kod koga sam radio i on kaže da je cena oko 4k eura (ali sadrži softver za skoro sve proizvođače), tako da eto možda je cena razlog neinvestiranja u istu..
Comment
-
-
Stavi obicnu dimenziju guma i ne pali klimu pa ces videti da nece preci 9-10 litara...
Slab je to motor za klimu..pogotovo u BG voznji i kreni stani...
I ako vec palis klimu onda ga barem vozi do 4k rpm gde auto ima vise snage...Power of dreams !!!
Comment
-
-
Mozda da promenis pumpu?
Ja sam poceo da izbegavam Jugopetrol u sirokom luku (SLAP takodje, najgori su), posto kad sipam kod njih, trosi 2L vise
Takodje sa sirim gumama mi je skocila...
Ali opet ne prelazi 8-9L po BG...
Jesi li menjao svecice?
Imas li K&N?
Comment
-
-
Urađeno je sve što je bilo na Miletovu preporuku što je bilo provera softvera i čišćenje dizni. Moguće je da je sama sonda za merenje protoka goriva malo prsla pa šalje loše informacije računaru. Uskoro ću da je odvezem na redovni servis pa možda se nešto još nađe.
Svećice su nove, a nemam K&N.
Comment
-
Comment