hvala, sorry ako vam se neka pianja ucine glupo, nemaju bas svi puno iskustva :-)
Jazz, klima, potrosnja
Collapse
X
-
Znaci postoji trenutna i prosecna potrosnja.
Prosecna potrosnja pokazuje koliko vozilo trosi goriva po predjenom km od poslednjeg reset-a, a tu se racuna i kada stojis i radi ti u leru... Ako npr resetujes bord komp, a auto ti stoji upaljen, pocece da povecava prosecnu potrosnju po km...
Trenutna potrosnja pokazuje koliko vozilo trosi u datom trenutku (ako stojis po satu, ako se kreces po km).
Zakljucak je da je merac ispravan!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Originally posted by prolupatorNema glupih pitanja, postoje samo glupi odgovori...Inace na Dodge Ramu sam video trenutnu potrosnju od 99 litara na uzbrdici
Sto se tice potrosnje, Jazz prikazuje samo prosecnu potrosnju. Pokazivac trenutne potrosnje ne postoji, sto je po meni propust.
Za prvih 750 km, koliko sam imao prilike da se sluzim kolima, prosecna potrosnja je iznosila oko 7.9 l/100km po displeju, a realno je bila 7.5, kada sam ga dopunio na pumpi. Posto nisam bio tu 20 dana, a i Jazza uglavnom ne vozim, videcu ovih dana da li se situacija promenila, posto je sad auto vec presao vise od 1500 km.Stercus accidit
Comment
-
-
Re: Jazz, klima, potrosnja
Originally posted by ad0lfimam novog jazz od pre mesec dana...
problem je u tome sto dok auto stoji i radi mu klima, merac mi na svaka dva minuta podize potrosnju za oko litar i tako mi ladno nagura do 20 i vise, sto mi kasnije stvara probleme pri merenju prosecne potrosnje...
samo da pitam da li je ovo normalno jer to mi je malo suvise bagovito za jednu hondu
Comment
-
Comment