Novo Milosevo je na 80ak kilometar od NS. Koji kilometar pre Kikinde...
Nece da vuce dok je je hladan
Collapse
X
-
moguce resenje
Vece su ti sanse da ce ti taj problem resiti u Profilu nego u Novom Milosevu jer je izmedju ostalog on glavni za Bosch. Na Mazdama nemas ni jedan deo koji je pipnuo Bosch vec uglavnom Japanci DENSO.
Problem je kod tog tipa modela i Mazde 323 sa istim motorom (DITD), ventil koji kontrolise paljenje na pumpi moze da crkne, zaprlja ili pocne da pusta naftu na svom spoju. U hrvatskoj ima ovlahcen servis za Denso i kod njih moze taj ventil da se kupi za oko 150e i jos ti donesu do granice. Jos jedan problem ima na pumpi ali ga ne mogu otkrivati jer samo Profil i ja znamo za to jer smo jedan auto dugo proucavali dok to nismo otkrili,a zbog toga su radili i generalne i opet sve isto. Problem se manifestuje tako sto: kada je motor hladan pali dobro ili samo malo teze, ali kada se zagreje tesko pali i slabije vuce i pri tome se vrati gorivo iz filtera i ostane prazan.
Comment
-
-
Re: moguce resenje
@Boda Tajson
To je uobicajena stvar na ditd motorima, i bukvalno nema ni jedne kojoj ne curka ventil na pumpi, problem je sto se jako tesko nalazi.
Najbolje ces znati ako ti je mastan deo oko pumpe i vidi se da je curkala nafta...
Originally posted by MACOLAVece su ti sanse da ce ti taj problem resiti u Profilu
Te ventile porucuju od neke firme iz novog sada (to ti odgovara) ali ih na zalost ni oni nisu imali kad sam zvao poslednji put.
@macola
Ko si ti, ocigledno sam propustio da te upoznam?pozdrav
Comment
-
-
Auuu, znaci ostaje mi Profil, a ni oni mi nisu sigurni jer nemaju deo. Onda se nadam da je samo zaprljanRazmisljam da li da idem do BG-a samo da bi mi rekli da nabavim deo pa se javim da zamene... a na kraju mozda uopste nije to
Moze li neko da mi da podatke odakel se narucuje to iz HR?
Video sam da je Profil u Karadjordjevoj. Jel to kada sidjem sa Brankovog mosta, pa prodjem ispod?
Comment
-
-
Originally posted by Boda TajsonOnda se nadam da je samo zaprljanRazmisljam da li da idem do BG-a samo da bi mi rekli da nabavim deo pa se javim da zamene... a na kraju mozda uopste nije to
To je standardna boljka i poznat problem.
Evo tebi telefon firme Ramac pa ih pozovi (od njih profil nabavlja taj deo):
021/839044
To ze zove TCV ventil pretpalenja za denso pumpu.
@little rece da je taj ramac bosh servis pa utoliko bolje mozda ti oni mogu i pogledati o cemu se radi.pozdrav
Comment
-
Comment