Novo Milosevo je na 80ak kilometar od NS. Koji kilometar pre Kikinde...
Nece da vuce dok je je hladan
Collapse
X
-
moguce resenje
Vece su ti sanse da ce ti taj problem resiti u Profilu nego u Novom Milosevu jer je izmedju ostalog on glavni za Bosch. Na Mazdama nemas ni jedan deo koji je pipnuo Bosch vec uglavnom Japanci DENSO.
Problem je kod tog tipa modela i Mazde 323 sa istim motorom (DITD), ventil koji kontrolise paljenje na pumpi moze da crkne, zaprlja ili pocne da pusta naftu na svom spoju. U hrvatskoj ima ovlahcen servis za Denso i kod njih moze taj ventil da se kupi za oko 150e i jos ti donesu do granice. Jos jedan problem ima na pumpi ali ga ne mogu otkrivati jer samo Profil i ja znamo za to jer smo jedan auto dugo proucavali dok to nismo otkrili,a zbog toga su radili i generalne i opet sve isto. Problem se manifestuje tako sto: kada je motor hladan pali dobro ili samo malo teze, ali kada se zagreje tesko pali i slabije vuce i pri tome se vrati gorivo iz filtera i ostane prazan.
Comment
-
-
Re: moguce resenje
@Boda Tajson
To je uobicajena stvar na ditd motorima, i bukvalno nema ni jedne kojoj ne curka ventil na pumpi, problem je sto se jako tesko nalazi.
Najbolje ces znati ako ti je mastan deo oko pumpe i vidi se da je curkala nafta...
E pa na zalost, nece ti to resiti ni u profilu, jednostavno nema ventila.Originally posted by MACOLAVece su ti sanse da ce ti taj problem resiti u Profilu
Te ventile porucuju od neke firme iz novog sada (to ti odgovara) ali ih na zalost ni oni nisu imali kad sam zvao poslednji put.
@macola
Ko si ti, ocigledno sam propustio da te upoznam?
pozdrav

Comment
-
-
Auuu, znaci ostaje mi Profil, a ni oni mi nisu sigurni jer nemaju deo. Onda se nadam da je samo zaprljan
Razmisljam da li da idem do BG-a samo da bi mi rekli da nabavim deo pa se javim da zamene... a na kraju mozda uopste nije to
Moze li neko da mi da podatke odakel se narucuje to iz HR?
Video sam da je Profil u Karadjordjevoj. Jel to kada sidjem sa Brankovog mosta, pa prodjem ispod?
Comment
-
-
Sanse da je samo zaprljan su gotovo nikakve, isto tako sanse da nije to su isto nikakveOriginally posted by Boda TajsonOnda se nadam da je samo zaprljan
Razmisljam da li da idem do BG-a samo da bi mi rekli da nabavim deo pa se javim da zamene... a na kraju mozda uopste nije to 
To je standardna boljka i poznat problem.
Evo tebi telefon firme Ramac pa ih pozovi (od njih profil nabavlja taj deo):
021/839044
To ze zove TCV ventil pretpalenja za denso pumpu.
@little rece da je taj ramac bosh servis pa utoliko bolje mozda ti oni mogu i pogledati o cemu se radi.pozdrav

Comment
-

Comment