TOYOTA COROLA D4D 2005 uzasno se kvari.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eh pa ni ja ti ne bih verovao....sve dok nisam na svojoj kozi osetio.

Bas je kvarljiva i nepouzdana.

Comment

Stradao mi alternator.....prokletstvo.......

Comment

• Keketarac
        CBC Senator XXL
        • 01.09.2007
        • 588
        • Novi Sad
        • Seat Ibiza 1.2 TSI

55.000 km i 4 godine uz redovno servisiranje, pali iz prve, ne pali lampice, promenjen jedino prekidac rikverc svetla pod garancijom........rumunsko *****......tojota je bolja

Comment

bobanms imam jednu molbu za tebe.Da li bi svima koji su pročitali ovu temu izašao u susret i priložio kopiju fiskalnog računa sa bilo koje od intervencija na toyoti koje si imao u servisu ili kopiju jedne strane servisne knjižice sa overom?U nekom razumnom vremenskom roku.Postoji sumnja da je tema pokrenuta sa namerom da se ošteti ugled Toyote.Ovde niko nije naivan da ne predpostavi kakvog uticaja tvoje iskustvo može da ima na prodaju.Sa ovom temom je upoznat ceo tim moderatora foruma.Forum je posećen i trudimo se da zadrži ozbiljan karakter.Ukoliko je greška u pitanju ja ti se unapred izvinjavam i to ćemo lako srediti.Hvala.

Comment

• -Vedran-
            CBC Senator XXL
            • 03.10.2004
            • 3255
            • Beograd

Potpuno se slažem sa tvrdnjom da od japosa treba kupovati isključivo benzince........i naravno Honde!
            U svakom slucaju. Honda je pouzdaniji auto od toyote. Ako nista drugo zbog profila kupaca koji voze hondu i kako se odnoce prema hondi. 10x agresivnije nego svaki vozac toyote.

A ja kada sam napomenuo da je Corolla D4D posle 50k km mene razocarala niko nije verovao...
            Kad sam videto temu, tebe sam se prvog setio i one tvoje D4D. Secam se sta si pricao, ista prica kao i ovde...

Ljudi kupujte honde. Ako hondu budete vozili kao toyotu, trajace koliko hocete
            Power of dreams !!!

Comment

• rebi
              CBC Početnik
              • 12.11.2009
              • 1
              • Banja Luka

Re: TOYOTA COROLA D4D 2005 uzasno se kvari.

I ovde stade prica na dosetku moderatora da bilo kako dokumentuje priču!!! Bravo ljudi, ponovo sam spokojan po pitanju Japanaca

Comment

• JAPANX
                CBC Senator XXL
                • 10.08.2006
                • 2159
                • Beograd

i tako si digao temu iz mrtvih vec 4 godine

Comment

• RANK
                  CBC Senator XXL
                  • 28.02.2007
                  • 1635
                  • Beograd
                  • FIAT MAREA WEEKEND 1

kako 4 godine? valjda 8 meseci...
                  "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• JAPANX
                    CBC Senator XXL
                    • 10.08.2006
                    • 2159
                    • Beograd

ups greska, gledao kad je honda registrovan

Comment

• [darkside]
                      CBC Veteran
                      • 19.03.2009
                      • 107
                      • Beograd

Nije valjda taj motor toliko loš? Čuo sam da je to jedan od najboljih dizela na tržištu uopšte. Ja sam baš razmišljao da za moja sledeća kola recimo uzimam RAV4, 2005-to godište. Sad me ubi u pojam čoveče

Bilo bi dobro da još neko ko vozi Toyotu sa ovim agregatom iskomentariše svoja iskustva. Bilo bi veoma dobro uporediti sve zajedno. Inače, ako se baš desi da vam zapadnu jedna takva kola, koja se non-stop kvare, to se na Zapadu zove LIMUN (Lemon).
                      od kad sam se vratio u domovinu shvatio sam da je nostalgija mnogo bolje rešenje.....

Comment

• markofpi
                        CBC Senator XXL
                        • 27.07.2006
                        • 1552
                        • Bezanijska Kosa

Ja sam se pre neki dan vozio taxijem Corolla 1.4 D4D 90ks. Taxista je kupio novu, tek sto je presao 100k km sa njom i jedini kvar je bio alternator. Inace motor je veoma zivahan i moze dobro da potegne, prosto sam se iznenadio i mislim da za sam grad bolje od toga ne treba.

Comment

• Urosh
                          CBC Član
                          • 13.05.2007
                          • 79
                          • Zemun
                          • Toyota Avensis D4D

Ja sam u januaru uzeo Aven**** ’03. 2.0 D4-D, uveženog 2008 sa nekih 80.000km. Ovde održavan u tojotinom servisu (neću pomonjati ime servisa da ne bude reklama) do 125.000km i sem redovnih servisa u knjižici ima još samo zamena lamele, korpe i druk ležaja... Sad ste me prepali...

Comment

• Boris
                            CBC Član
                            • 12.10.2007
                            • 97
                            • BGD

Ja vozim bas Corollu Verso 2.0 D4D, '05, kupljena nova kod nas i bas nikakve probleme nisam imao... mada je presla samo 60k km.

Comment

• jomini
                              CBC Senator XXL
                              • 11.03.2007
                              • 490
                              • Novi Sad

Originally posted by [darkside
                              ]Nije valjda taj motor toliko loš? Čuo sam da je to jedan od najboljih dizela na tržištu uopšte. Ja sam baš razmišljao da za moja sledeća kola recimo uzimam RAV4, 2005-to godište. Sad me ubi u pojam čoveče
                              Ma ta reklamiranja i hvaljenja, procene na testovima da li je neki auto tj. motor dobar ili ne kod mene nikad nisu pile vode. Testira se nov automobil, ispod čekića, i onda daju neke (pr)ocene... Gluposti. Na tim testovima ništa ne može realno da se proceni, počevši od potrošnje pa sve do kvaliteta koji je nemoguće proceniti kod novog auta.
                              San ispunjen. Impreza Turbo.

Comment

• CikaKure
                                CBC Senator XXL
                                • 14.08.2005
                                • 668
                                • Beograd

Moj (sad zenin) RAV 2.0 D4D 2003 proizveden, prva registracija 2004. godine, kupljen nov u Beogradu, 98.000km do sada, na motoru nikakvih problema nije bilo, niti je sta radjeno, osim zamene potrosnog materijala.
                                Znam i za jos jednu korolu sa taksija, nema primedbi, posle predjenih 250.000 km zamenjena za aven**** (2004. godiste, kupljen u Beogradu) sa istim motorom koji je upola manje presao, negde pre godinu dana. Do danas, na motoru nema problema. Znam da je avensisu crkao kompresor klime.

Nema razloga za prepadanje, tip koji je napljuvao ove toyotu se pojavljivao po jos nekim forumima, i nakon zahteva da se prica dokumentuje nekim racunom, ishod je bio kao i ovde.

Comment

Working...
                                X