Hladjnak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kwisko
    CBC Veteran
    • 14.04.2008
    • 124
    • bg

jednostavo je odakle mi informacije , automehanicar sam , radim to i iznosim primere cime je sve (uspesno) radjeno , a za kilera je takodje proverena informacija jer je vecina njih koja je kkod mene zavrsila prvo njega zvala da pita za cenu ....

edit: nema potrebe citirati post iznad svog

Comment

• darko_eXpeRiMenT
      CBC Član
      • 07.03.2008
      • 63
      • Pančevo - Dolovo

evo slika

Comment

• bakara
        CBC Senator XXL
        • 29.01.2005
        • 977
        • nBGd

Ja sam (licno) krpio hladnjak nekoliko puta, cena je reda 300-500 dinara sa demontazom i ciscenjem hladnjaka...(pa nek je i 1000 isplati se)

Toliko od mene
        over &out
        pozdrav

Comment

• ivanlavsd
          CBC Veteran
          • 10.04.2008
          • 107
          • Smederevo

@bakara -
          Ako ti je toliko tazio to je i jeftino meni je trazio 30evrica da zakrpi i davao garanciju 2-3 meseca

Comment

• RedboX
            CBC Senator XXL
            • 28.11.2006
            • 1537
            • Novi Beograd

mislim da je bakara rekao da je to radio licno a ne da mu je neko drugi.
            Al napraviste polemiku oko ovoga ako nije nesto sto mora da izdrzi veliki pritisak i temperaturu onda moze dyi ali ako je nesto od znacaja bolje u servis ,to ja skormno mislim...

...samo ako je ono puklo uzduz puknuce jos koji puta jer je ocito materijal zamoren od upotrebe pa je mozda zamena bolje resenje
            I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• bakara
              CBC Senator XXL
              • 29.01.2005
              • 977
              • nBGd

Originally posted by RedboX
              mislim da je bakara rekao da je to radio licno a ne da mu je neko drugi.
              Ne, mislio sam da je radjeno na mom autu, nisam sam radio (radio je majstor)
              http://www.yuyellowpages.net/zute_stran ... uto_32523/

Zovite pitajte.

Zasto vam ovo pricam;
              Neki znaju za moje "nezgode" sa fiat bravom, na kome sam i sam i razni "pomocnici" pokusavali da mi zakrpe hladnjak sa raznim gitovima i praskovima, uvek je pomalo kapkalo i za rezultat sam dobio pregrejan motor i naprsnutu glavu i 350 eura manje u dzepu za sredjivanje te stete oko glave (a to je fiat, mazda nije jeftinija)...

Glavu sam sredio, auto oterao kod majstora za hladnjake, gde ga je covek skinuo, oprao, izduvao, i zavario plastikom, i posle testirao u kadi sa vodom hladnjak pod pritiskom.
              Sve to ne traje vise od 30-40 minuta, i to je obicno budzenje i krpljenje ali kad nemate para nije lose resenje.

Na zalost 15 dana kasnije sam imao incident u grckoj.

Kada samo oterali u servis kod grka on je bio ubedjen da je hladnjak pukao samo zato sto je vec krpljen, i na moje insistiranje da hladnjak ponovo krpimo on nikako nije mogao da ukapira sta ja to trazim i stalno me pitao kako se to krpi hladnjak, a ja pokusavao da mu objasnim da u zemlji Srbiji postoji "servis" kome je specijalnost samo krpljenje hladnjaka...

Uglavnom grk mi ipak nije poverovao, hladnjak sam morao kupiti novi, posto to u Grckoj niko nije hteo da okrpi.

Fiat sam davno prodao i trudim se da zaboravim tu "avanturu"

Ja se sa hladnjakom vise sigurno ne bih igrao, jer trpi i visoku temperaturu i visoki pritisak, a ako prsne najebo si...
              pozdrav

Comment

• darko_eXpeRiMenT
                CBC Član
                • 07.03.2008
                • 63
                • Pančevo - Dolovo

Ma probacu jos jednom da zakrpim koliko drzi drzi. Ako mi nema druge kupicu novi ili eventualno polovan.

Hvala svima na mnogobrojnim savetima!

Comment

• kwisko
                  CBC Veteran
                  • 14.04.2008
                  • 124
                  • bg

nemoj da se mucis da ga krpis jednostavno je suvise velika naprslina da bi je krpio ( sad sam gledao sliku ) bolje uzmi polovnjaka nekog bar u pancevu imas otpada i stranaca za delove koliko hoces ....

@bakara
                  ipak si bio u pravu ovde nema krpljenja , ja sam kriv sto sam pricao na nevidjeno ... sorry

Comment

• RedboX
                    CBC Senator XXL
                    • 28.11.2006
                    • 1537
                    • Novi Beograd

3 bambija za bakaru a ja sto sam rekao oma da se kupi novi nista a

Comment

• kwisko
                      CBC Veteran
                      • 14.04.2008
                      • 124
                      • bg

Originally posted by RedboX
                      3 bambija za bakaru a ja sto sam rekao oma da se kupi novi nista a
                      Komso pa nemam ja bambija za sve .... Iz'eli mishi ..... vidi pa novo je uvek najbolje ali verujem da znas kako je kad nemozes da izdvojis za novo .... ja ga razumem jer na auto-putu predjem neravninu pa moram da stanem da mi se smiri zadnji kraj ..... jbg voleo bih da mogu totalno da je restauriram ali ovo je Srbija gde ti plata nema ni za cigarete ....

Comment

• RedboX
                        CBC Senator XXL
                        • 28.11.2006
                        • 1537
                        • Novi Beograd

ma znam nisam mislio na novo novo skroz nego ako ima zamensko povoljno ili polovno povoljno

ni ja se ne oblacim u mazda butiku bas za sve

Comment

• darko_eXpeRiMenT
                          CBC Član
                          • 07.03.2008
                          • 63
                          • Pančevo - Dolovo

@kwisko

Ma imam jednog lika...ima srednje cene...ni skup a ni jeftin tako da cu otici do njega da vidim da li ima hladnjak a ako ne da nabavi .

P.S.

Ma pare nisu problem....PARA NEMA!!!!

Comment

• bakara
                            CBC Senator XXL
                            • 29.01.2005
                            • 977
                            • nBGd

Ima zamenskih hladnjaka, cene su od 100e, ako je majstor trazio 30e za krpljenje menjaj majstora i reci mu da mu je bakara rekao da nije normalan.
                            pozdrav

Comment

• kwisko
                              CBC Veteran
                              • 14.04.2008
                              • 124
                              • bg

da si u bg-u naslo bi se vec nesto polovno za male pare , a za sve vas sa 323f bg na ulazu u zeleznik ( sa obrenovackog ) ima 2-3 auto otpada i u prolazu videh da imaju par mazdi , pretpostavka je da verovatno kao i onaj u mladenovcu nemaju pojima sta imaju i koliko to kosta (na srecu svih nas )

Comment

• mx5 sale
                                CBC Veteran
                                • 20.12.2007
                                • 129
                                • beograd

U Beogradu ima neki lik koji sve vrste hladnjaka popravlja, covek se nalazi na Senjaku 30 metara od Beopetrolove benz. pumpe.
                                Ako ti bude trebalo objasnjenje kako da stignes do njega nazovi me na 061/180-45-35 Sale

Comment

Working...
                                X