To je prvo sto sam uradio, proverio sam i sve je ok.
Nakon poslednjeg servisa kod Chupe (kada mi je skidao rezervoar), pumpa za gorivo se znatno drugacije cula, imao sam utisak da se motor dosta muci, kao da pumpa slabije radi. Sumnjam na to da je stavio drugu, staru (jer je pumpu u rezervoaru bivsi vlasnik promenio pre malo vise od godinu dana, stavljena nova, dao mi covek i racun i radni nalog servisera). Jbg, ali za tako nesto nemam dokaz, vise sam se tesio da sam to umislio.
Svakako ce morati neki majtor ovo da pogleda (mozda pumpa i nije crkla), ali onoliko koliko mi znanje dozvoljava, ja sam pregledao... nisam naisao ni na sta sto bi ukazalo na problem.
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
Majstor Bosko je stvarno ok, ja sam kod njega menjao prednje amortizere, diskove, dobose, kocione cilindre, veoma sam zadovoljan i cenom i kvalitetom. On je od majstora koje ne treba da pozurujete da nesto odrade jer je vec u godinama ali ima pomocnika koji izuzetno dobro barata sa Fordaljkama. Nacicu telefon koliko danas, samo malo kasnije.
Comment