Koliko sam procitao problem kod tvog forda, najlogicnije i bar po meni jedno od realnijih resenja, moze da bude da ti negde vuce fals vazduh, sto znaci da ti negde u sistemu za dovod i ubrizgavanje goriva dolazi do pojave vazduha u istom, tako da ceo taj sistem dovoda i ubrizgavanja goriva dobro i veoma pazljivo prekontrolisi jer fals vazduh moze da ti se pojavi npr. kad su creva negde malo pokidana, u pumpi ... Navodi me na ovo jer si takodje rekao da se oseti miris goriva, sto moze da bude posledica nekog pokidanog creva ( npr. povratnog ), a i rekao si da je potrebno 5,6 puta da se vergla da bi jedva nekako upalio, sto takodje moze da znaci da mu je toliko puta verglanja potrebno da izbaci vazduh iz sistema da bi mogao da upali. Isto tako si rekao da na plinu nema problema, sto isto vuce na to da ti na benzinu negde vuce fals vazduh. U svakom slucaju bolje proveri ovo, nego da se naplacas po servisima i za razne delove a ono ustvari bude neki banalan problem.
Ja bih se u potpunosi slozio sa ovim,jer sam ja na kalibri imao isti problem pa su me majstori za malo odrali jer su mi rekli nove svecice,kablovi,bobina,razvodna ruka,filter goriva,.....
I ja jednog dana sve to ispricam jednom strijem coveku koji se svojevremeno baktao sa svim i svacim i radio u nekoj drzavnoj firmi na odrzavanju voznog parka i on mi je za nekih pola sata cackanja sredio stvar.Nisam bio prisutan dok je radio,a nije ni hteo da mi kaze u cemu je stvar vec je onako kao usputno pomenuo fals vazduh. trazio mi je 500 dindzi a ja sam mu da o 10 eura jer mi je spasao minimum 50-60 istih evrica
Pa lepo... imao sam istu Sierru... i kod mene je vukao na par mesta fals vazduh i lose je radio i na plinu i na benzinu... sredio sam te falseve i proradio je auto i na plin i na benzin
Kontam da je zbog fals vazduha ako kaze da na plinu auto radi ok, a na benzinu jedva upali i to iz 5, 6 puta jer ne vidim kakve veze imaju creva za dovod benzina i benzinska pumpa sa instalacijom za gas i isparivacem. To su dva razlicita pogonska goriva i kad auto radi na jedno gorivo, ne koristi se ono drugo. A simptomi su nalik onim prouzrokovanim fals vazduhom, u ocigledno, sistemu za dovod benzina. Ne bih nista da tvrdim 100%, ali na to mi mirise... I ocemo li dobiti odgovor sta je bilo na kraju ?
Akceleracioni momenat je kad okine varnica pa se zapali corba pa klip krene da zalece na dole
Resio sam da uradim mali test... Vozio sam nekih 300-350km iskljucivo na benzin,uglavnom na otvorenom.Nakon toga auto se ponasa kao pre nekih godinu dana,kad je poceo da pravi problem.Kad je hladan,upalim ga iz treceg,cetvrtog puta maksimalno,ali obavezno se ugasi prva dva,dok zagrejan pali bez greske.Radi stabilno na ler gasu,solidno se ponasa u voznji,jedino i dalje ima problem ako naglo dodam gas,recimo u preticanju,ili kad naglo krecem,kao da se gusi.Kad proguta te dve tri knedle,nastavi normalno.
Ne znam koliko ce mi/vam ovo pomoci da resimo problem,ali rekoh da probam pre nego sto pocnem bilo sta da cackam.
Kod mene se javlja slicni problem, moja sierra je `86 2.0 EFI 85kW, meni je par majstora takodje reklo da je problem u crevu, koje je doduse svo izlepljeno trakom. Zna li neko gde moze da se kupi crevo i koja bi bila cena?
Kod mene se javlja slicni problem, moja sierra je `86 2.0 EFI 115kW, meni je par majstora takodje reklo da je problem u crevu, koje je doduse svo izlepljeno trakom. Zna li neko gde moze da se kupi crevo i koja bi bila cena?
Imas u Zelezniku odlicnu prodavnicu delova za Fordova vozila,imaju sve i svasta.Ako ne tako - otpad
Moze i sa obicnom sijalicom za poziciju 12v tako ja radim
kabel duzi da lepo sednes sijalica okacena na volan i lagano kontakt citanje i tako.
Ja sve lepo snimim kamerom i onda mogu natenane da iscitam.
Imam isti problem kao i ti.Samo ja vise auto ne mogu da palim na benzin.Kada sam kupio auto nije imao plin i auto je radio normalno na benzin,prvih 20000km radio je i na plin i na benzin,onda je poceo da zeza na benzin postepeno kao i tebe.Sada nemogu ni da ga upalim na benzin.Predlozili su mi da izmerim pritisak koji pumpa daje i da ocistim dizne pa ce da vidimo...Neznam sta da radim.Jesi li resio tvoj problem?
Retko imam vremena i uslova da se sam bakcem oko auta,tako da dijagnostiku nisam radio a od majstora nema vajde.Bar ne od ovih kod kojih sam bio.Pokusao sam da nadjem gde dobija fals vazduh,kako mi je predlozilo par ljudi sa foruma i zamenio sam dva neka tanka creva koja su bila skroz trula i curio je benzin iz njih(obelezio sam ih crvenom linijom).Oba idu u onu crnu kutijicu(neka elektronika),medjutim nista se nije promenilo u radu motora.
Takodje sam hteo da zamenim jedno crevo koje ide na plasticnu T racvu na jednom kraju(zaokruzeno crvenom linijom - levo),medjutim racva mi je pukla a nisam imao drugu,tako da je to ostalo tako.Nikakve promene nisam primetio posle ovog incidenta.
Sve se nadam da ce neko naici sa slicnim problemom,odnosno resenjem za isti,ali sve mi se cini da je masina zrela za otpad.Dok ide - ide.
Ja sam imao slican problem kao i ti. Nekih godinu i po dana auto nije hteo da radi na leru (na benzinu) morao sam da drzim nogu na gasu dok se ne zagreje pa tek onda da prebacim na plin. Na plinu je radio OK.Nisam napomenuo da sam pre toga imao detonaciju koja je razbila protokomer.Njega sam zamenio (porucio sam ga preko neta iz Nemacke), ali sam imao isti problem. Pre neki dan sam opet imao manju detonaciju i video sam da je crevo na usisnoj puklo(bilo je vec nekoliko puta krpljeno izolir trakom) . Nabavio sam novije crevo i zamenio, i od tada je proradio ler i na benzinu.
Comment