Audi 80 jaje, ne radi grejanje kako treba

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dario212
    CBC Početnik
    • 28.11.2017
    • 6
    • Varaždin
    • Audi A3

Originally posted by alazovic View Post
    Pozdrav,

Imam problem sa grenjanjem na Audiju 80 (jaje).
    Kada mi se temperatura motora popne na radnu (90 stepeni), kada sa podešenog grejanja na hladno (naravno, duva hladno) okrenem na toplo, krene da duva mlako, daleko od toplog kao što je nekad grejalo.

Grejač je u redu (voda normalno prolazi i nije bušan - gledao kod majstora).
    Ugrađen mi je gas, a voda za isparivač je uzeta upravo sa creva koje vodi na radijator grejanja.
    Mislio sam da je do toga pa sam pogledao na nekoliko Audija 80 - svima je isto odatle uzeta voda za gas i greju kako treba. Majstor koji mi je ugradio gas (Autogas Goran, Žički put, selo Gotovac kod KV-a) reče mi telefonom da gas moče da skine 20% toplote sa grejanja, ali ne može toliko kao kod mene.

Šta još može da bude? Da li mogu da proverim da li mi klapna hladno/toplo otvara do kraja, a da ne skidam celu prednju tablu? Da li može klapna da pravi problem?

Hvala unapred na savetima,
    Aleksandar
    Imao sam i ja takav problem, sve dok mi na autocesti nije procurio kiler grijanja kabine. Nakon što sam zamijenio kiler kabine, sad mi puše vreli zrak.
    Vjerojatno ti je bilo "blata" u kileru...

Comment

Working...
    X