Kupio drug tdi golf trojku iz Italije po saobracajnoj 93g 90ks,auto ubija kako ide i covjek osnovano sumnja da je cipovan.Kako provjerit to,inace ima u njega onaj mjerac za pritisak u turbini.
Kako da vidim je li TDI cipovan?
Collapse
X
-
Kako da vidim je li TDI cipovan?
Originally posted by Stefan_sTa dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...Tags: None
-
-
A oni od 5-7 sekundi ranjavajuOriginally posted by vulebgIli da stavite drugi ECU za koji znate da nije remapovan pa da uporedite...
Btw izraz "auto ubija kako ide" se koristi za aute koji 0-100 kmh idu ispod 5 sek

Sala mala
Comment
-
-
Originally posted by Bojan1212A oni od 5-7 sekundi ranjavajuOriginally posted by vulebgIli da stavite drugi ECU za koji znate da nije remapovan pa da uporedite...
Btw izraz "auto ubija kako ide" se koristi za aute koji 0-100 kmh idu ispod 5 sek

Sala mala
Vozio sam ja nekoliko trojki tdi ali ova vuce nenormalno,znaci na pola gasa drugom proklizava
.Nego kolik teba da je pritisak u turbini kod tdi motora,njemu ide do 1,5 bara cini mi se.
Originally posted by Stefan_sTa dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...
Comment
-
-
Ne znam provjericu pa javljam,cini mi se do 2,5-3 bara.Originally posted by TECAKoliki max.pritisak ocitava taj merac?Iz toga se da nesto zakljucitiinace ima u njega onaj mjerac za pritisak u turbiniOriginally posted by Stefan_sTa dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...
Comment
-
-
Ne znam jeste li me shvatili dobro,cini mi se da kazaljka sa punim gasom ide do 1,5 bara a da sami uredjaj moze da prikaze do 3 bara,ali moram da provjerim jer nijesam siguran
Originally posted by Stefan_sTa dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...
Comment
-
-
Ove gume su dosle na golfa,205 sirinaOriginally posted by DrenA da je probate "odsokirati" stavljanjem guma koje nece slajdrati kao "Trayal" T-5...?Originally posted by stainlessVozio sam ja nekoliko trojki tdi ali ova vuce nenormalno,znaci na pola gasa drugom proklizava

@206 pa rekoh cini mi se da kazaljka najvise pokazuje 1,5 bar punjenja sa punim gasom.Originally posted by Stefan_sTa dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...
Comment
-

Comment