Kupio drug tdi golf trojku iz Italije po saobracajnoj 93g 90ks,auto ubija kako ide i covjek osnovano sumnja da je cipovan.Kako provjerit to,inace ima u njega onaj mjerac za pritisak u turbini.
Kako da vidim je li TDI cipovan?
Collapse
X
-
Kako da vidim je li TDI cipovan?
Originally posted by Stefan_sTa dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...Tags: None
-
-
Originally posted by vulebgIli da stavite drugi ECU za koji znate da nije remapovan pa da uporedite...
Btw izraz "auto ubija kako ide" se koristi za aute koji 0-100 kmh idu ispod 5 sek
Sala mala
Comment
-
-
Originally posted by Bojan1212Originally posted by vulebgIli da stavite drugi ECU za koji znate da nije remapovan pa da uporedite...
Btw izraz "auto ubija kako ide" se koristi za aute koji 0-100 kmh idu ispod 5 sek
Sala malaVozio sam ja nekoliko trojki tdi ali ova vuce nenormalno,znaci na pola gasa drugom proklizava
.Nego kolik teba da je pritisak u turbini kod tdi motora,njemu ide do 1,5 bara cini mi se.
Originally posted by Stefan_sTa dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...
Comment
-
-
Originally posted by TECAinace ima u njega onaj mjerac za pritisak u turbiniOriginally posted by Stefan_sTa dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...
Comment
-
-
Ne znam jeste li me shvatili dobro,cini mi se da kazaljka sa punim gasom ide do 1,5 bara a da sami uredjaj moze da prikaze do 3 bara,ali moram da provjerim jer nijesam siguranOriginally posted by Stefan_sTa dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...
Comment
-
-
Originally posted by DrenOriginally posted by stainlessVozio sam ja nekoliko trojki tdi ali ova vuce nenormalno,znaci na pola gasa drugom proklizava
@206 pa rekoh cini mi se da kazaljka najvise pokazuje 1,5 bar punjenja sa punim gasom.Originally posted by Stefan_sTa dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...
Comment
-
Comment