SKODA OCTAVIA 1.9 TDI BOOST problem!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mare96
    CBC Početnik
    • 19.02.2011
    • 2
    • Beograd

Re: SKODA OCTAVIA 1.9 TDI BOOST problem!!!

ee..ljudi,imam problem sa skodom octaviom 1.9tdi,pali mi se lampica za gresku sa izduvnim sistemom,mislim da to ima veze sa ovom temom,zato sto se i kod mene nesto desi sa turbinom,pri polasku,na nekih 1500-2000 obrtaja,broj obtaja naglo padne na 1000 ili cak i manje i povrati se posle nekog vremena(2sek)!! isao sam kod mehanicara,promenio sam senzor za mesavinu vazduha i goriva,ali ni to nije pomoglo,lampica se i dalje pali,ponekad se ugasi,ali opet se turbo iskljucuje!!kod kog mehanicara da odem,koja crevca da promenim,da li je potrebno ciscenje turbine?? Hvala!!

Comment

• maliomladinac
      CBC Senator XXL
      • 21.11.2008
      • 995
      • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

A na primer da odes negde na adekvatnu dijagnostiku i ovde napises koju gresku izbacuje ili nek ti dijagnosticar kaze? Smatram da je bolje dati 10-20e nego menjati na slepo stvari...

I ujedno vadis temu staru 3 godine... Obrati paznju za ubuduce...

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
      061/665-94-23

Comment

• mare96
        CBC Početnik
        • 19.02.2011
        • 2
        • Beograd

paa,vec sam bio kod mehanicara,on je sve to proverio na kompu,ii greska se zove tako,greska sa izduvnim sistemom,senzori koji proveravaju mesavinu u turbini javljaju da mesavina nije dobra,ii da ima previse ulja,ili..upravu si,provericu jos jednom kako se tacno zove greska aa to oko teme pokrenute 3godine kasnije,mislio sam da nema veze,novi sam clan,pa nisam obratio paznju,hvala na upozorenu

Comment

Working...
        X