Golf MK4 1.8T motor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • *IvanT*
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2005
    • 3234
    • Srbija, Beograd, Kara

Re: Golf MK4 1.8T motor

Originally posted by zverko
    samim tim sto si odabrao 034MS ZNAS STA RADIS
    Predpostavljam da je ovo 034 zbog KG-a, a ne zbog http://www.034motorsport.com/ , a sto Golfa tice jedan je od lepsih mk4 GTI-a, jos je i 25 anni...

Kod 1.8t, najveci problem se pojavio kod LL servisa zbog kojih je dolazilo do koksanja ulja i problema sa oil sludge-om. Sa redovnim odrzavanjme prelaze.....mnooooogo kilometara, a gde cete bolji primer od rajmaxa. Takodje je jedan od potentnijih motora, a verovatno najcesce tuninrani motor na svetu.
    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

hebem ti sunce, davno nisam bio na njihovom sajtu tacnije od kad ne vozim audi... i sad skokenem i imam sta da vidim, ono sto sam oduvek zeleo .... 2.3 20v Turbo http://www.034motorsport.com/product_in ... s_id=19679 KIT i to za samo 2900usd znaci ja ne verujem...

sorry za off
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• 034 motorsport
        CBC Početnik
        • 26.08.2009
        • 8
        • Kragujevac,SERBIA

[quote=M-power]
        Originally posted by "034 motorsport":3nlffeim

..moj potpis se ne odnosi na tebe...jednostavno mi se svidja citao sam malo po forumu pa sam video sta se radi....
        Ne odnosi se direktno na njega vec indirektno posto je i on na ovom forumu. Ali se odnosi i na sve ostale koji su na ovom forumu i koji daju maximalno zalaganje da se ne radi to sto si ti navodno video da se radi??? gadjanje konjima. Konkretno gde i kada? mi takve izbacujemo.... Ma sigurno onaj 206 se nalupetao kamioni avioni

Originally posted by 034 motorsport
        citao sam ova 2-3 dana i ima stvarno lepih stvari...ali ima mnogo suvisnih komentara i mnogo ljudi koji se javlaju da mogu da nabave neke stvarcice a nisu prosli pored istih!!!
        A kako ti znas da nisu prosli pored istih? I ko se to i gde javlja i sta da moze da nabavi, zelim konkretno cinjenice???
        To sto ti vidis nesto ili mislis da su komentari suvisni jer ne poznajes te ljude i imas malo staza na ovom forumu pa ne mozes realno da prosudis da li se radi o nekoj internoj sali ili se neko zeza i zasto je mozda napisao to sto je napisao. Al ima vremena bices ti dobar clan posto vidim da si razuman decko.[/quote:3nlffeim]

....mislim da bi najbolje bilo da kazem da sam ja pogresio malo sam lupao....povuce covek na masu kad pokisne sta da se radi...

....tek sad kapiram shta je 206....decko nema veze sa celom pricom!!!zasto njega mesas da mi je samo znati!verovatno je uticajan ovde pa me nesto namestas ili tako nesto ne kapiram uopste razlog...

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

a da on je vrlo uticajan ovde... ma daj bre opusti se i reci slobodno to sto mislis naravno samo vodi racuna kako ces da zapakujes to i da nam prodas zog sirokih narodnih masa koje ovo citaju

Comment

• 034 motorsport
            CBC Početnik
            • 26.08.2009
            • 8
            • Kragujevac,SERBIA

ok, ja nisam reko da ti ne verujem. prvo, tvoj auto izgleda vrlo ozbiljno a verujem i da ide ozbiljno. bilo bi lepo, ne zbog mene vec zbog nevernih toma, posto kazes da ih ima, ako zelis naravno, da pokazes papir. ja licno sam daleko od bilo kakvog tunera jer jednostavno nemam para za to planinarenje tj primarne su mi neke druge stvari u zovotu tj nemam viska novca da teram onoj raboti cef kako bi ja to voleo. ono sto mogu sebi da prustim je uvek lep i sa stilom sredjen auto i naravno uvek isravan. opet ti kazem, nemoj da se zaleces i sudis o forumu po par procitanih postova jer ima onih koji veoma ozbiljno rade isto to sto ti radis mozda cak i ozbiljnije. a ako zelis, evo imas zvanican poziv od mene (dajem sebi to za pravo) da za par meseci dodjes u vrbas na 201m pa da svoje znanje i umenje pokazes na delu a mozes da dodjes i ispoziras niko ti nece zameriti. u svakom slucaju cemo se druziti kao i svake godine. ja ti se izvinjavam sto sam napisao da si gotov auto kupio i nebih da zalazim u to dal si prodo njivu ili ti baba dala pare, to je nebitno. dakle, moje razmisljanje o tebi licno je: samim tim sto si odabrao 034MS znas sta radis ali opet mislim da si na pocetku tj da tu ima jos dooooosta potencilaja i ako vec imas finansijskih mogucnosti nemoj da stajes. toliko od mene za sad... e da, bilo bi takodje lepo da predstavis svoj auto u temi za to i da postavis fotke. ja sam ga eto igrom slucajeva video na oglasima a kapiram da bi i ostali volei da ga vide posto je stvarno extra.
            .... "planinarenje" isto i ja tako kazem.....nemam ni ja bas para za bacanje....kad vozim ovaj auto nemam neki put ni za kiselu vodu....sve ide u rezervoar...ama nije moja baba prodala njivu,baba mi je isto tjuner tjunira muzilice za krave.....to sam uzeo kao primer
            ...sto se tice 201m nije da ne volim...nego zash kako kaze cigance"volem i ja pomerandze no trpim"probao bih jednom da vidim vreme cisto onako...ali ceo dan da teram...xm ne bi bash....

Comment

• 034 motorsport
              CBC Početnik
              • 26.08.2009
              • 8
              • Kragujevac,SERBIA

Originally posted by rajmax63
              a i bila je ovde pre jedno 3 godine mozda i jace u slicnoj varijanti i to na LPG. oni koji se secaju IvanT-ovog golfa znaju o cemu pricam. Danas takodje, isti motor, isti vlasnik, slican setup i opet na LPG ali u Passat-u B5.5.
              a gde sam ja tu

eto ja vozim na falš ulju i na Albanskim delovima pa auto ide pa ide pa ide i neće da stana,zašto ne znam
              e da trebace mi sad neki klipovi skorije za M20B25 motor pa reko daj da probam te albanske....ali ako mozes samo da porucis i alat za honovanje da bi mgao te klipove da ubacim u cilindar.....ako ne mislim da bi pasovala honerica za WANKEL....taj oblik bi savrseno odgovarao obliku TURSKOG,KINESKOG,pa i ALBANSKOG klipa npr.....a da ne pricamo o toleranciji sirenja derektno proporcijonalnoj rastu temperature....koja je verovatno u mm!!!klip sam samo dao kao primer

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

hebes skener, fotografisi papir i okaci, prosto. a sto se vrbasa tice, ko sto rekoh, mozes da dodjes i da izmanekenises naprimer kao sto cu ja da uradim i cao a mozes i da se probas niko te ne tera da vozis ceo dan. bude tamo raznih makina pa se nekad desi da krndelj od 3000e dobije mnooogo skuplju igracku. poenta je dobra ekipa i druzenje... trke su samo da ubijemo dan posto posle naravno dolazi noc...

Comment

• 034 motorsport
                  CBC Početnik
                  • 26.08.2009
                  • 8
                  • Kragujevac,SERBIA

Originally posted by *IvanT*
                  samim tim sto si odabrao 034MS ZNAS STA RADIS
                  Predpostavljam da je ovo 034 zbog KG-a, a ne zbog http://www.034motorsport.com/ , a sto Golfa tice jedan je od lepsih mk4 GTI-a, jos je i 25 anni...

Kod 1.8t, najveci problem se pojavio kod LL servisa zbog kojih je dolazilo do koksanja ulja i problema sa oil sludge-om. Sa redovnim odrzavanjme prelaze.....mnooooogo kilometara, a gde cete bolji primer od rajmaxa. Takodje je jedan od potentnijih motora, a verovatno najcesce tuninrani motor na svetu.
                  ja se divim tim ljudima koji operu takaw jedan motor....ali ima i gorih stvari....video sam jedan mtor kome su bili usisni kanali na glavi toliko suzeni da nije mogao da prodje mali prst......sipali su aditiv onaj smrdljivi slinavac shto sve ukenja....e to je muka oprati.....

.....da bre svaka cast...034 je zbog Kragujevca.....034 motorsport je moja garaza...prvo je bila W.O.T. electronics. W.O.T. kao termin kod citanja stvarnih vrednosti koji se odnosi na TPS senzor i karakterise sirom otvoren leptir gasa....ali sam video pre 2 godine da postoji casopis u grckoj sa tim nazivom pa sam promenio u 034 motorsport ali ovo ne menjam.....

PS:hvala za auto

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

a bre ja mislio da imas 034 ubrizgavanje... idi bre... odo u krevet...

Comment

Working...
                    X