Re: Katalizator, univerzalni nov ili originalni polovan?
Ma daj pustite, preskocite, malo tolerancije nije na odmet.
Nije bio ni najmanje problem da se iz iznetih cifara da prokljuviti o kojim elementima izduvnih gasova se radi, malo sam hteo da izvrnem situaciju u smeru onog crvenog polja iznad:
Jasno je meni kako funkcionisu odbrambeni mehanizmi kod coveka, zato i ne reagujem na njih.
Savrseno je dovoljno da je iz nekog razloga bio los dan i da dodje do tacke iznad i .
Tako da ne zameram, ne postoji greska koja se nemoze ispraviti. Stvar je samo vremena i strpljenja.
Ma daj pustite, preskocite, malo tolerancije nije na odmet.
Nije bio ni najmanje problem da se iz iznetih cifara da prokljuviti o kojim elementima izduvnih gasova se radi, malo sam hteo da izvrnem situaciju u smeru onog crvenog polja iznad:
Code:
Pravila foruma Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja (SPI, MPI) zapreminu, snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.
Savrseno je dovoljno da je iz nekog razloga bio los dan i da dodje do tacke iznad i .
Tako da ne zameram, ne postoji greska koja se nemoze ispraviti. Stvar je samo vremena i strpljenja.
Comment