Pomagajte ljudi
Pazario sam VW polo 97' benzinac 1000ccm
Jedanput ga ja ushaltao u 2. brz. i gledajte onako pustim da obrtaji padnu na minimum da vidim kako izvlachi i prikucam gas koliko god moze i odjednom trrrrrrdzzzz,ttttttttrrrrrrrdddddzzz...... trza shtuca,trokira, na 1milisekund izgubi snagu pa je dobije.
poludeo sam...
odem u servis ovaj ga zakachi na komp kaze prljav filter za gorivo i zapushila se klapna za vazuh.
Zameni on sve, i svecice promeni bile dotrajale.
Da mi krug oko servisa, on opet trza, dobro se nisam shlogirao od muke!
Vratim se ja sedne majstor i kaze da je katalizator prljav, ono stvarno je bio pun kojekakvih gov*na, skine katalizator i stavi "perforiranu cev" sve je bilo OK kad pre neki dan se trzanje vratilo.
Recite mi ako je ozbiljno da vracam auto.
Pomozite ljudi ako boga znate!!!
Pozdrav!!!
Hvala!!!
Pazario sam VW polo 97' benzinac 1000ccm
Jedanput ga ja ushaltao u 2. brz. i gledajte onako pustim da obrtaji padnu na minimum da vidim kako izvlachi i prikucam gas koliko god moze i odjednom trrrrrrdzzzz,ttttttttrrrrrrrdddddzzz...... trza shtuca,trokira, na 1milisekund izgubi snagu pa je dobije.
poludeo sam...
odem u servis ovaj ga zakachi na komp kaze prljav filter za gorivo i zapushila se klapna za vazuh.
Zameni on sve, i svecice promeni bile dotrajale.
Da mi krug oko servisa, on opet trza, dobro se nisam shlogirao od muke!
Vratim se ja sedne majstor i kaze da je katalizator prljav, ono stvarno je bio pun kojekakvih gov*na, skine katalizator i stavi "perforiranu cev" sve je bilo OK kad pre neki dan se trzanje vratilo.
Recite mi ako je ozbiljno da vracam auto.
Pomozite ljudi ako boga znate!!!
Pozdrav!!!
Hvala!!!
Comment