Kadett 1.3i 88god - u poslednje vreme kazaljka obrtomera skace ponekada na semaforu kada stanem zna bas ko luda da skace izmedju 800 i 1300 obrtaja u tom rasponu skace ko luda ponekada, takodje to mi se nije desavalo poceo je i da seca u voznji. Znaci nekada ide ok bez secanja ali kazaljka obrtomera zna da mrda pomalo i kada vozim 2500 obrtaja... filter za benzin od kada je zamenjen presao je oko 5000km takodje nikada ne vozim auto na rezervi uvek imam min 10l u rezervoaru, svecice sam zamenio, zamenio sam i komutator posto imam rezervi ali kazajlke i dalje skace....
Kazaljka kada skace motor radi normalno znaci rad motora ne varira.
Takodje ne prijavljuje gresku.
Ler je ok a kazaljka skace brzo od 800 do 1300... ponekada skace pomalo od 800 do 900 sporo, takodje zna u voznji da skace od 2500 do 2600 (kada je na 2500 obrtaja) ali to ne prati rad motora. Takodje u poslednje vreme poceo da seca kada dam gas u toku voznje pa onda to nestane radi normalno... kada ugasim auto pa ne radi neko vreme, onda radi normalno ne seca u voznji ali kazaljka obrtomera i dalje varira ali ne prati rad motora.
kablovi su boshovi u dobrom stanju 9 godina stari, ali ja slabo vozim auto... za tih 9 godina je presao 9000km
Prosle godine je znao da kada mu naglo dam gas u leru do 1500 - 2000 da seca sto se ocitavalo na obrtomeru i u radu motora, da trokira. Sta bi mogao da bude problem?
Kazaljka kada skace motor radi normalno znaci rad motora ne varira.
Takodje ne prijavljuje gresku.
Ler je ok a kazaljka skace brzo od 800 do 1300... ponekada skace pomalo od 800 do 900 sporo, takodje zna u voznji da skace od 2500 do 2600 (kada je na 2500 obrtaja) ali to ne prati rad motora. Takodje u poslednje vreme poceo da seca kada dam gas u toku voznje pa onda to nestane radi normalno... kada ugasim auto pa ne radi neko vreme, onda radi normalno ne seca u voznji ali kazaljka obrtomera i dalje varira ali ne prati rad motora.
kablovi su boshovi u dobrom stanju 9 godina stari, ali ja slabo vozim auto... za tih 9 godina je presao 9000km
Prosle godine je znao da kada mu naglo dam gas u leru do 1500 - 2000 da seca sto se ocitavalo na obrtomeru i u radu motora, da trokira. Sta bi mogao da bude problem?
Comment