pa najskuplje gumice ventila koje sam nasao u gradu su bile getz i to 300 dinara za 8 komada,,,,prijenjih stavljao sam victor reintz,,,,mijenjao ventile,,,ali uvijek one propadnu,,ne znam koji im je,,,sada sam nasao neke getz od citavih 400 dinara,,,i za sad se dobro drze.....
Inace za toyotu ae86 jedna gumica kosta 480 dinara a ide ih 16,,,,,samim tim i kvalitet se moze uvidjeti....a gdje imaju kvalitetni dijelovi za golfa, jero rodica mi je svedijelove nabavljala iz njemacke i to je tuklo po dzepu opasno ali sam uzimao bar ono sto valja, medjutim ne ide vise tamo tako da moram ovdje da se snalazim.....
ko u bgd drzi dobre dijelove za golfa
cekaj malo drugar, kako mogu da propadnu od pojedenih vodjica kad nemaju dodira sa njima, jedino ako mislis da pustaju gasove kroz vodjice pa da to ostecuje gumice.....ili si mislio na ventile,,,,,
mada glava je nova prije dvoje godine kupljena sa vodjicama, znaci novo,,,ventili novi,,,,a sta ih jede,,to bog sveti zna samo,,,,ali da ne ureknem sad je dobro, drzi jos uvijek,,,,evo 2 mjeseca, ali se nadam da necu dozivjeti da vidima kako ce to biti kasnije jer imam u planu da ubacim 1.9 tdi u golfica, pa ce ovaj motor na tender ili cu ga rasprodat u dijelove...
Vodjice su te koje se habaju a ne ventili. Sa povecavanjem zazora izmedju vodjice i ventila dolazi do pregrevanja ventila jer je vodjica zaduzena da odnese termicki overload sa stabla ventila koji u slucaju loceg termickog kontakta ventil-vodjica dovodi do pregrevanja semeringa i njihovie ubrzane potrosnje.
Takodje ventil koji neprati zamisljenu putanju usled ppovecanog zazora u vodjici ima oscilacije koje izazivaju povecano mehanicko habanje vec okrucenih vodjica (termicki).
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
a kako znati dal na turbini trosi ulje, ok na usisu poslije turbine da se vidi ali kako znati da li baca na izduvnoj tj kako se manifestuje potrosnje preko turbine,,,,,
sada ide ko zmaj, i ne trosi ulje, ali me interesuje kod drugara je isti slucaj, pa da vidimo dal nije turbina
m aevo opet dihtung glave prosviro,,,,,ima da odem u prodavnicu, i tako socno da im izlomim i radilicu i bregastu od kicmu.....
es likacu sutra samo ako nadjem sta sam kupio u kompletu....
grijaci, poslije 7 dana rascvjetali se ko one puske u crtanim filnovima,
jos mi i naprave spoj, ali takav da usijaju osigurac koji je istopio kuciste, i poslije pregoreo,
dizne prostektale posle 2 dana, pa jos 2 seta promijenim, i sve crkaju i posle par sati rada pocne da se cuje kao da neko macolom tuce po motoru, pa onda stereo, pa trio, pa kvartet.....bije ko maxim po diviziji
jos me majmun prodavac ubjedjuje da je sa njima sve ok,,,a stelovane i mijenjane, tj ulozci dizni kod bosiste i to ne istog jersam mislio da on brljavi...
poslije kao posledica stalnog skidanja dizni puknu mi i dvije casice-lezista dizni, pa ajd opet skidaj glavu, pa masinska radionica, pa plati njima nova lezista......@*%^$#(*%(&%^#(%(*&#)^)&%@&$@
sad i dihtung,,,,a vise mi je dopizdilo......poslije dva mjeseca....
znaci izbjegavajte onu progavnicu autodijelova kod groblja u brace jerkovic u sirokom luku, ne znam samo u kojem dijelu one kuce prave te dijelove.....
neko me zeznuo, kaze kod njih dobri dijelovi,,,,ne mogu da se sjetim ko je, da i njemu ocitam bukvicu.....
Uglavnom, mijenjam motor, ide ovaj ko zmaj, dosta ulozeno, ali ne vrijedi vise,,,,prevrsilo svaku mjeru....
Ako zna neko ko prodaje dobar 1.9 td od golfa 3 neka javi na pm...ima jedan sam nasao, i to povoljno ali je tdi pa bi morao jos kantu kablova da razvlacim, pa protokomjeri, senzori, cuda muda...puno posla, i skupo...
Comment