VR6 motori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • veca311
    CBC Početnik
    • 09.12.2006
    • 5
    • Pancevo

VR6 motori

Kupila sam sinu Golfa 3, 2800 kubika,1992 god. sa VR6 motorom.Posto je sin mlad vozac zelim da motor zamenim sa motorom manje kubikaze.Interesuje me dali je bolji i jeftiniji dizel ili benzinac pa da ugradimo plin(zbog manje potrosnje), ili pak da ostavimo ovaj motor pa na njega da stavimo plin.Za prve dve varijante- dali bi se time auto brze upropastio?Vasi saveti bi mi mnogo znacili i unapred se zahvaljujem!
  • SAAB PoWeR
    CBC Senator XXL
    • 26.04.2005
    • 1394
    • tu iza coska(Milwaukee USA)

prvo

moze se zameniti , sve zavisi koliko para hoces potrositi , naravno uz zamenu motora takodje menjas i menjac , i komplet kablove od injectora kao i kompjuter ...
    nakraju bi te pita kostala vise nego tepsija ,da jos plus papiri za drugi motor ...
    _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• Williams
      CBC Senator XXL
      • 07.02.2006
      • 556
      • Beograd- Cerak

Cao Veco, pozdrav i dobrodosla. Kao prvo bilo bi lepo da se predstavis na http://www.cannonballforums.se/posti...=reply&t=10846.

Sto se tice motora mislim da bi laksa (i jeftinija) varijanta bila da se proda ceo auto u kompletu i kupi drugi (1.8 benzinac npr). Ugradnja plina je po meni bolja varijanta od dizela, i cena bi bila dosta niza za neki obican motor nego za VR6. Sto se samog automobila tice, mislim da nije bas za pocetnika automobil od 170 konja.

Comment

• Rendjo
        CBC Senator XXL
        • 26.06.2006
        • 340
        • Zadar HR

Kako si tek sad shvatila da je auto prejak za njega...svašta Taj ko vadi dobar VRmotor iz Golfa radi ugradnje slabijeg može izazvati samo čuđenje mehaničara a i svakog automobilskog znalca.Radije prodajte taj auto cijeli i kupite mu Golfa diesela ili punta nego da oskrnavite tako lijep auto ugradnjom nekog propuh motora Na kraju krajeva nek si kupi auto sam a do tada nek mu na raspolaganju budu vaša kola.Nek se sad vozi neko vrijeme kad ste mu ga već kupili.Neće ga valjda sad slupati u roku mjesec dana..A mislim koliko god vi to htijeli neće vam on dati da vadite motor iz Golfa iako ste mu ga vi kupili Muška taština je zaj...a stvar. Probajte pa čete vidjeti

Comment

• alexk
          CBC Veteran
          • 15.09.2006
          • 116
          • BGD

prodaj auto i kupi detetu nesto normalno 1.2l-1.4l pa nek uci na njemu

Comment

• Hermes
            CBC Senator XXL
            • 14.02.2006
            • 1306
            • https://t.me/pump_upp
            • bemve

Nema prejakog auta, samo preslabog ....vidis da svi mi ovde kukamo da nam auto bude jaci i brzi, tesko da ce te neko podrzati u toj tvojoj ideji (ja ne podrzavam osim ako je motoru bas dusa izvađena (a obicno jeste tim VR))
            https://t.me/pump_upp

Comment

• Pole
              CBC Senator XXL
              • 05.10.2006
              • 363
              • Plandiste,Juzni Banat,Vojvodina/-/-/-/ Garaza: osmaja :)

imam na lageru jedan odlican Ficin motor pa ako si zainteresovana

mala sala nema ljutis samo dobre vibracije
              zasto krava nosi zvonce...?...?...?
              pa zato sto joj ne radi sirena :) :) :)

Comment

• veca311
                CBC Početnik
                • 09.12.2006
                • 5
                • Pancevo

Kod mene u kuci je opsta pometnja i rasprava pogotovu posle vasih odgovora.Inace motor je u dobrom stanju a limarija izuzetno ocuvana sa punim fulom.Mislm da smo ga i jeftino platili 3200 evra.Jos uvek ne znam sta da radim!

Comment

• prolupator
                  CBC Senator XXL
                  • 02.09.2005
                  • 3968
                  • Zemun

Zadrzi ga i stavi ciglu ispod pedale gasa, da ne ide brzo

Kako god, zadrzi ga

A opet, ako ga prodajes... lakse ces ga prodati dok je jos u ok stanju, kad se izdrnda ta se mrcina tesko prodaje...
                  OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• kilson
                    Moderator
                    • 09.10.2004
                    • 3216
                    • NoviBGD
                    • AR 75 GT

Limarija sa punim fulom?

Kazhe se vrh vrhova u fuleru... Sve mi se chini da je nekome dosadno pa nas malo za-biiip!-ava.
                    Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• -Vedran-
                      CBC Senator XXL
                      • 03.10.2004
                      • 3255
                      • Beograd

I meni se isto chini, pogotovo posle ovoga:

Ako vec nije zezancija, onda je moj savet, ubaciti plin u taj auto. Jeftinija ce biti voznja, a auto ce ici malo loshije!
                      Power of dreams !!!

Comment

• veca311
                        CBC Početnik
                        • 09.12.2006
                        • 5
                        • Pancevo

Mislim da neko napise odgovor samo da bi mu se ime pojavilo na forumu.Pojedincima hvala na iskrenom misljenju.Ja sam ovaj forum shvatila ozbiljno i ocekivala pomoc jer sam u nedoumici.Vi ne mozete da resite umesto mene ali iskrenim sugestijama mozete mnogo da mi pomognete

Comment

• alt+64
                          CBC Senator XXL
                          • 27.02.2006
                          • 571
                          • bgd

El stvarno mislis da ce biti bezbedniji u autu koji ide 150 umesto 2xx na sat. Ako je nalozeni tinejdzer, imaces isti problem i sa bilo kojim drugim motorom, ako nije...neka ga.

Comment

• vega
                            CBC Senator XXL
                            • 21.02.2006
                            • 324
                            • Beograd

Ako sinak shvata da je bilo koji automobil istovremeno i mrtvacki sanduk i hladno oruzje - onda gas u golfa i bog te veselio.
                            U slucaju razmazene dza-bu momcine - neka ti je bog upomoc kakav god volan da mu das...

Edit: pretece me kolega, pa jos i napisao isti post cccc
                            ... and then the damn thing gone wild!

Comment

• kilson
                              Moderator
                              • 09.10.2004
                              • 3216
                              • NoviBGD
                              • AR 75 GT

Hajde ozbiljnije da se pozabavimo tematikom;
                              Bez obzira na sve u odnosu na trenutno stanje situacija je sledeca:
                              1. Godishnja registracija koshta negde oko 500 eur
                              2. Potroshnja velika
                              3. Mlad neiskusan vozach

Moguca reshenja:
                              1. OBAVEZNO provodjenje vremena zajedno sa vozachem kako bi stekao samokontrolu u saobracaju. (ostaje problem registracije, potroshnje te i momenta kada je sam za volanom).
                              2. Zamena motora slabijim (skup sport, ali verujem da bi se mogao odraditi bez dodatne naplate u kontektsu vash motor za slabiji+ugradnja)
                              3. Prodaja automobila i kupovina slabije mashine (medju najboljim solucijama)

Eh, sad poshto je ovo ipak forum koji se bavi poboljshavanjem performansi ipak sam za zadrzhavanje automobila, ali uz konstantan nadzor makar prvih 6-8 meseci uz forsiranje vece kilometrazhe. Dakle makar nekih 15.000 km iskustva i pracenja ponashanja za vreme vozhnje. Plin ce pojeftiniti cenu goriva, ali ukoliko automobil prelazi malo km, vreme otplate ce potrajati.

Eto, opet mi se pojavilo ime...
                              Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

Working...
                              X