svet je mali a taunus je bio u mladenovcu ali ima od tada i 10 godina
"nadstresnicu" sam nabavio a kedere na buvljaku na metar pa iseceni na duinu i zalepljeni nekim "cudnim" lepkom i na kraju zadihtovano sanekim silerom za sofersajbne i sve to super izgleda ali i dihtuje ,a krila su bila ekstra . Njemu su limarijski otisli rubovi i sajtne i dzepovi pozadi i malo po podu i to je to.
Evo malo listinga cena u Alo Fordu u Radničkoj:
klinasti kaiš 300 dinara
filter ulja 450
filter vazduha 450 i 600
ceo set kablova za svećice za V6 3600
sajla ručne 1800
ulje za motor (ne znam koje) 1800
farovi kockasti 3200 komad, ima i još nekoliko
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
Odličan Taunus!
Evo i ja uspeh da napravim koju fotografiju, pa ih kačim. Limarija nije rađena ič, niti će do naredne godine po svemu sudeći. Enterijer takođe nije diran, a na njemu planiram da malo poradim. Pre svega, sedišta, jerbo su propala prilično, pa ako neko zna gde se mogu dobro tapacirati i presvući, mogao bi dati preporuku.
Karburator (makar mi se čini) i automatski sauh me do ludila dovode. Treba mi pola dana da upalim auto kada je hladan motor, a od pre neki dan je počeo i da se gasi u toku vožnje
Pored toga i kočnice su očajne, tako da mi to ne gine u danima koji slede.
To je neki plan za narednih par meseci, koliko finansije dozvole.
Calavera, enterijer ti je izuzetno dobar! Svaka čast!
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
Znam da je nemoguća misija!
Tražim ih već dosta dugo, al nema toga...
Većina je bačena sa autima!
Ako slućajno tko nađe ili ima za prodati, neka javi...
Comment