. Ja sam video da ljudi stavljaju karburatore od keca ...
Ja sam cuo da su na Sierre stavljali kecheve karburatore da smanje potrosnju, jer je ona poznata da bas zna da povuce. A opet, vidjao sam taj kechev karb i na Capriju I 1.3.
Ma pola auta u srbiji ima keceve karburatore, prepravljali smo mnogo sajli da pasuju na kecev karburator, od pasata, golfova, siera, rekorda, samara, fiestica, kadeta i ko zna jos cega. A bio je i jedan optimista sto je stavio ficin karb na ladu, neznam sta se desava sa tim covekom
Nego da se vratimo na temu, ima li to vase u karavan verziju, treba mi za tovarenje?
Ima , samo ih ja ne vidjam nesto . Bolja je granata za to . Mozes komotno ceo materijal za temelje u nju
Sto neko nije probao da stavi krab od tomas 4 ?
Poljubice te moderatori za to quote-ovanje prvog posta iznad . To koristi sam kada hoces da odgovoris na neki post koji je dalje . Ovako , podrazumeva se da meni odogovaras , posto sam ti ja i postavio pitanje .
Ako je kupe onda je stariji model , mada su se radile i novije verzije ali u Brazilu , koje se nisu prodavale u Evropi . Otkud ja znam koliko vredi , zavisi od stanja 200 , 500 1000 e , moze i do 2000 ako je sve tipi top
Comment